Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Augusztus 11. 11:46, hétfő | Helyi

Modern nyílászárók a KPVDSZ-ben

Modern nyílászárók a KPVDSZ-ben

Közel 10 millió forintból újultak meg a KPVDSZ Művelődési Ház homlokzati nyílászárói

Az elöregedett ajtókat és ablakokat korszerű műanyag nyílászárókra cserélték a szakemberek, melynek köszönhetően tovább nőhet az épület energia-hatékonysága – mondta el Bereznai Csaba alpolgármester a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Az alpolgármester kiemelte: a munkálatok keretében 27 ablakot és 3 ajtót cseréltek ki. A beruházásra azért volt szükség, mert a művelődési ház nyílászárói már nagyon elöregedtek, javításuk pedig már nem volt lehetséges. A korszerű, 5 légkamrás műanyag ajtók és ablakok cseréjét szakaszosan végezték a szakemberek, így az önkormányzat, a KPVDSZ és a kivitelező együttműködésének köszönhetően a munkálatok nem okoztak fennakadást az intézmény működésében. Bereznai Csaba hozzátette: a munkálatok keretében a bejárati portált is átalakították: a kültéri ajtó-szerkezet új, hőszigetelt fémvázat kapott. A kivitelező Száfián és Társa Kft. munkatársai határidőre elkészültek a nyílászárók és üvegfalak cseréjével, az intézmény dolgozói, illetve az itt működő nyugdíjas klub tagjai pedig a Művelődési Ház előtti park rendezését végezték el, majd lefestették a kültéri padokat és a lábazatot is.
Mint ismeretes, a tavalyi évben teljes fűtéskorszerűsítést végeztek a KPVDSZ Művelődési Házban, mely érintette a radiátorok és csővezetékek cseréjét, valamint a fűtés mérhetővé és szabályozhatóvá alakítását is. A nyílászárók cseréjével így teljessé vált az épület energia-hatékony fejlesztése – hangsúlyozta az alpolgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya