Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2017. Május 23. 09:16, kedd | Helyi

Négy érem a hétvégi párbajtőr válogatón

Négy érem a hétvégi párbajtőr válogatón

Kun Anna duplázott

Tata látta vendégül szombaton és vasárnap a párbajtőrözőket. Felnőtt női és férfi párbajtőr dupla világbajnoki válogatót rendezett az OMS-Tata vívóklubja. A kétnapos versenyen most a hölgyek vitték a prímet a tatai és tatabányai vívók közül.
Szombaton a férfiaknál Esztergályos Patrik OMS-Tata 1510-re kapott ki a nyolc közé jutásért, így a 13. helyen végzett. Délután a hölgyek léptek pástra, ahol tatai Kun Anna remek vívással jutott a legjobb négy közé, itt hosszabbításban egy tussal kapott ki a BHSE színeiben induló Budai Dorinától, így Anna bronzéremmel zárta az első versenynapot. Remekül teljesített a 2002-es születésű Büki Lili OMS-Tata, aki rendkívül magabiztosan jutott a nyolcaddöntőbe, ahol az Olimpiai Bajnok Szász-Kovács Emese várt rá és nyerte az asszót 15/6-ra, de a fiatal vívó teljesítménye így is kimagasló.
A vasárnapi folytatásban ismét a lányok brillíroztak. Kun Anna az első, a TSC-s Gnám Tamara a 4. helyről várta a folytatást a veretlen csoportkör után. Mindketten végiggyalogoltak a mezőnyön és jutottak a legjobb négy közé, ahol egy más ellen léptek pástra és nyer Anna 15/9-re. Az aranyéremért Szász-Kovács Emese következett, aki szintén duplázott és nyerte meg a válogató második napját is. Vasárnapra egy fényesen csillogó ezüst került Kun Anna és egy remek bronz Gnám Tamara nyakába.
Edzők: Plásztán Attila, Partali Csaba, Juhász Bence

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 14:47, kedd | Helyi

25 éves lett a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság

2020. Június 29. 14:16, hétfő | Helyi

Gyalogátkelőket tettek biztonságosabbá a Bridgestone önkéntesei

Tatabánya 5 kiemelten veszélyes gyalogátkelőhelyét tette biztonságosabbá figyelemfelkeltő piktogramokat felfestésével a Bridgestone és Tatabánya Város Önkormányzata.

2020. Július 14. 18:15, kedd | Sport

Rally: Szeretnék egy jót meccselni!

Gutai Marcell - Skroby - Juhász Média Kft. Honda Civic Type-R Salgó Rally 2020 - 2020.07.18-19.