Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. December 24. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Nem drágulnak januárban az új autók

Nem drágulnak januárban az új autók

A várhatóan nagyobb infláció, illetve a növekvő költségek ellenére nem drágulnak januárban az új autók - derült ki a Világgazdaság körkérdésére adott válaszokból.

Az árak valójában a modellek technológiai felszereltségének változását, bővülését követik – mondta a pénteki lapszámban Gablini Gábor, a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének (Gémosz) elnöke.

A magyar piacon a Suzuki a legkelendőbb márka, Ruska Viktória, a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs vezetője hangsúlyozta: nem lesz árváltozás az új év indulásakor.

A Porsche Hungaria márkái közül gyakorlatilag egyik ára sem fog változni, így például a Volkswagen személy- és haszonjármű-autók, az Audi és a Skoda sem lesz drágább – mondta Vérten Sándor, a vállalat kommunikációs igazgatója. A Seat esetében viszont modelltől függően várható változás.

A BMW Group Magyarország legutóbb 2017 novemberében adott ki friss árlistát, amely 2018. januárban is érvényes marad közölte Salgó András, a társaság kommunikációs vezetője.

Idén tovább araszolt a magyarországi újautó-értékesítés, az év végéig várhatóan 112 ezer új autó talál gazdára.

Címkék: új autó, autó, drágulás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.