Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Március 10. 09:06, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Nőket kényszerített prostitúcióra apa és fia, négyen bilincsben

Nőket kényszerített prostitúcióra apa és fia, négyen bilincsben

Őrizetbe vettek négy férfit emberkereskedelem és kitartottság miatt Kétegyházán

Négy férfit vett őrizetbe a rendőrség Kétegyházán, ketten közülük a gyanú szerint nőket kényszerítettek prostitúcióra külföldön, fenyegették őket és elvették a pénzük nagy részét, míg a másik két férfi is kitartatta magát, a párjaik szexuális szolgáltatásokkal keresett pénzéből éltek - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a négy kétegyházi férfi közül ketten, apa és fia a nyomozás eddigi adatai szerint két nőt kényszerítettek prostitúcióra.

A külföldön szexuális szolgáltatást nyújtó nőket rendszeresen hívogatták telefonon, veréssel, megöléssel is fenyegették őket azért, hogy minél több pénzt keressenek és küldjenek nekik.

A másik két férfi a gyanú szerint kitartatta magát, párjaik szexuális szolgáltatással keresett pénzéből részesültek és éltek.



A Gyulai Rendőrkapitányság az utóbbi két férfit kitartottság bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja, apa és fia ellen pedig emberkereskedelem bűntett miatt indított eljárást.

A rendőrök a gyanúsítottaktól pénzt, két személyautót, több mint 5 millió forint értékű arany ékszert, összesen mintegy 6 millió forintnyi értékről kiállított zálogjegyeket, az utalásokról igazolásokat, mobiltelefonokat, kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le és zár alá vettek több házat - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során