Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2011. Július 07. 13:26, csütörtök | Helyi önkormányzati

Nyári járdafelújítás Bánhidán

Nyári járdafelújítás Bánhidán

A tatabányai nyári útfelújítások része a bánhidai Pósa Lajos utca 211 méteres gyalogjárda szakaszának felújítása és egy 60 méteres vízelvezető csatorna megépítése. A beruházás teljes költsége 13 millió forint.

A munkálatok helyszínén Ablonczy Dánielné, a körzet önkormányzati képviselője elmondta: az érintett járdaszakasz 537 négyzetméteres aszfaltozásával, valamint a Pósa Lajos utcából történő csapadékvíz elvezetésével az ott élő emberek régi kívánsága teljesült.
A képviselő asszony azt is hangsúlyozta, hogy júniusban, júliusban és augusztusban jelentős útfelújítások folynak a városban. A tizenhat útszakaszt 23,5 ezer négyzetméteren, 2500 folyóméter hosszan újítja fel az önkormányzat. Kiemelte: az elmúlt évek során is tervszerű útfelújítási program zajlott Tatabányán, s ehhez illeszkedik a mostani nyári projekt is, melyet pályázati forrás nélkül 130 milliós önerőből valósít meg a város.
Ablonczy Dánielné kijelentette: a főbb közlekedési csomópontokat is érintő fejlesztések nemcsak a város, hanem az adott lakókörzetek számára is jelentősek. Egyúttal arra kérte a lakosságot, az útfelújítások ideje alatt vezessenek óvatosan és legyenek türelemmel.

Címkék: útfelújítás, járda

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 16. 09:56, hétfő | Belföld

Gázpisztolyt rántott elő egy fesztivál közepén egy vanyarci férfi

Egy 60 éves vanyarci férfit állítottak elő a pásztói nyomozók a minap.

2019. Szeptember 16. 08:51, hétfő | Külföld

Ismét szexuális zaklatással próbálják hírbe hozni Brett Kavanaugh amerikai főbírát

Ismét szexuális zaklatással próbálják hírbe hozni Brett Kavanaugh amerikai főbírát, a szövetségi legfelsőbb bíróság tavaly megválasztott új tagját. Donald Trump elnök per indítását javasolja az érintett bírónak.

2019. Szeptember 16. 07:33, hétfő | Bulvár

Megőrizte első helyét az Az bohóca, nyomában a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi

Megőrizte első helyét az Az: Második fejezet című bohócos horror az észak-amerikai mozikban, a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi is meglepően nagy bevétellel nyitott - írta a Variety.com filmes portál.

2019. Szeptember 16. 07:19, hétfő | Külföld

Trump: az amerikai kormány csőre töltve készen áll a válaszadásra a Szaúd-Arábia elleni támadások után

Az amerikai kormány csőre töltve készen áll a válaszadásra a Szaúd-Arábia elleni támadások után – jelentette ki vasárnap esti Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.