Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2011. Július 07. 13:26, csütörtök | Helyi önkormányzati

Nyári járdafelújítás Bánhidán

Nyári járdafelújítás Bánhidán

A tatabányai nyári útfelújítások része a bánhidai Pósa Lajos utca 211 méteres gyalogjárda szakaszának felújítása és egy 60 méteres vízelvezető csatorna megépítése. A beruházás teljes költsége 13 millió forint.

A munkálatok helyszínén Ablonczy Dánielné, a körzet önkormányzati képviselője elmondta: az érintett járdaszakasz 537 négyzetméteres aszfaltozásával, valamint a Pósa Lajos utcából történő csapadékvíz elvezetésével az ott élő emberek régi kívánsága teljesült.
A képviselő asszony azt is hangsúlyozta, hogy júniusban, júliusban és augusztusban jelentős útfelújítások folynak a városban. A tizenhat útszakaszt 23,5 ezer négyzetméteren, 2500 folyóméter hosszan újítja fel az önkormányzat. Kiemelte: az elmúlt évek során is tervszerű útfelújítási program zajlott Tatabányán, s ehhez illeszkedik a mostani nyári projekt is, melyet pályázati forrás nélkül 130 milliós önerőből valósít meg a város.
Ablonczy Dánielné kijelentette: a főbb közlekedési csomópontokat is érintő fejlesztések nemcsak a város, hanem az adott lakókörzetek számára is jelentősek. Egyúttal arra kérte a lakosságot, az útfelújítások ideje alatt vezessenek óvatosan és legyenek türelemmel.

Címkék: útfelújítás, járda

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 06:10, kedd | Belföld

Majd 3000 doboz cigit akartak becsempészni a debreceni repülőtéren

Közel 3000 doboz cigarettát rejtettek a poggyászok a debreceni repülőtéren.

2020. Január 28. 06:10, kedd | Külföld

Johnson szerint elérhető a szabadkereskedelmi megállapodás az átmeneti időszakban

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint elérhető az Európai Unióval a London által tervezett szabadkereskedelmi megállapodás a brit EU-tagság pénteki megszűnése után kezdődő nem egészen egyévi átmeneti időszakban.

2020. Január 28. 05:00, kedd | Belföld

Idén 375 új jegykiadó automatát üzemel be a MÁV

Mintegy 4,6 milliárd forintból 375 új jegykiadó automatát telepít a MÁV-Start Zrt. - jelentették be a vasúttársaság vezetői hétfőn Budapesten.

2020. Január 28. 05:00, kedd | Külföld

Már csak holttesteket találtak a romok alatt a török mentőcsapatok

Már csak holttesteket találtak a romok alatt a török mentőcsapatok a pénteki délkelet-törökországi földrengés után, noha reménykedtek abban, hogy túlélőkre bukkanak.