Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Január 17. 09:25, péntek | Belföld

Nyilatkozat

Nyilatkozat

A SHELL HUNGARY ZRt. Nyilatkozata a Gazdasági Versenyhivatal tegnapi napon közölt döntésével kapcsolatban

Budapest. 2013. január 16. - A Shell Hungary Zrt. nagyon csalódott a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése miatt, véleményünk szerint vállalatunk teljesen mértékben megfelelt a Magyarországon hatályos jogszabályoknak. A GVH döntés, amely szerint a Shell FuelSave üzemanyagok üzenetei – “Akár 1 liter megtakarítás tankonként” (2011) és “Fogyasztáscsökkentésre tervezve” (2012) – megtévesztőek voltak, álláspontunk szerint nem helyes, és nem tükrözi azon tényeket és adatokat, amelyeket benyújtottunk az eljárás során.
A fogyasztók továbbra is teljes bizalommal vásárolhatják a Shell FuelSave Euro 95 és Shell FuelSave Diesel üzemanyagokat. Bízunk a Shell FuelSave üzemanyagainkban, amelyek a magas minőségű üzemanyagok fejlesztése és gyártása iránti több mint 100 éves tapasztalat és elkötelezettség eredményei. A Shell üzemanyagok fejlesztése mögött egyedülálló technológiai szakértelem és évtizedes laboratóriumi és közúti kutatás-fejlesztési tevékenység áll. Állításainkat tesztelési módszereink igazolják, amelyek megfelelnek az iparág normáinak és gyakorlatának.
Vállalatunk jelenleg mérlegeli a döntéssel kapcsolatos összes lehetőségét.

Címkék: shell nyilatkozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.