Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2018. Május 19. 19:25, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Otthon termesztette és árulta is a drogot

Otthon termesztette és árulta is a drogot

A siklósi rendőrök egy 45 éves helyi férfit vettek bűnügyi őrizetbe.

A rendőrök május 18-án 15 óra 40 perckor házkutatást tartottak egy siklósi ingatlanban, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a tulajdonos kábítószert termeszt otthonában. A rendőrök a házkutatás alkalmával az ingatlanban kialakított rejtekhelyen 6 tő kábítószergyanús növényt, 116 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 45 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a Siklósi Rendőrkapitányságra. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, és a rendőröknek azt is elmondta, hogy nemcsak termesztette, hanem árulta is a kábítószert.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság, és előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: drog, kábítószer, siklós

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 07:40, kedd | Belföld

Lejár a határidő a választási plakátok eltávolítására

Kedd délután 16 órakor lejár annak határideje, hogy az önkormányzati választáson indult jelöltek és jelölőszervezetek eltávolítsák a kampány időszakában közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2019. November 12. 05:01, kedd | Belföld

Senki ne gyújtson rá november 21-én!

Az egészségügyért felelős államtitkár arra szólít fel, hogy a november 21-i \"Ne gyújts rá!\" világnapon senki ne dohányozzon.

2019. November 12. 05:00, kedd | Belföld

Három elsőfilmest támogat a filmalap

Három elsőfilmes: Szilágyi Fanni, Fazekas Máté és Dér Asia Inkubátor Programban készülő alkotásainak szavazott meg filmgyártási támogatást a Filmszakmai Döntőbizottság.

2019. November 11. 15:02, hétfő | Belföld

A nyugdíjasok mellett a nyugdíjszerű ellátásban részesülők kapnak nyugdíjprémiumot

Minden nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő kap nyugdíjprémiumot, amelyet a novemberi ellátással együtt fizetnek ki