Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2018. Május 19. 19:25, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Otthon termesztette és árulta is a drogot

Otthon termesztette és árulta is a drogot

A siklósi rendőrök egy 45 éves helyi férfit vettek bűnügyi őrizetbe.

A rendőrök május 18-án 15 óra 40 perckor házkutatást tartottak egy siklósi ingatlanban, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a tulajdonos kábítószert termeszt otthonában. A rendőrök a házkutatás alkalmával az ingatlanban kialakított rejtekhelyen 6 tő kábítószergyanús növényt, 116 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 45 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a Siklósi Rendőrkapitányságra. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, és a rendőröknek azt is elmondta, hogy nemcsak termesztette, hanem árulta is a kábítószert.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság, és előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: drog, kábítószer, siklós

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 09:56, kedd | Belföld

Embercsempészeket fogtak el Baranyában

Embercsempészés kísérlete miatt két szír férfit vettek őrizetbe és hallgattak ki gyanúsítottként Baranya megyében – közölte a rendőrség a police.hu-n kedden.

2020. Május 26. 08:00, kedd | Belföld

Beterjeszti a jövő évi büdzsé tervezetét a kormány

A kormány kedden terjeszti be az Országgyűlésnek a jövő évi költségvetés tervezetét – jelentette be a pénzügyminiszter hétfőn a Facebook-oldalán.

2020. Május 26. 07:11, kedd | Belföld

1436-ra csökkent az aktív fertőzöttek száma, meghalt 8 beteg

3771 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 8 idős krónikus beteg – közölte a koronavirus.gov.hu oldal.

2020. Május 26. 07:01, kedd | Belföld

Meghalt egy árokba hajtó autó egyik utasa Karcagon

Árokba hajtott egy személygépkocsi Karcag belterületén hétfő éjszaka, az autóban utazó négy ember közül hárman könnyen sérültek, egy utas azonban meghalt