Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 27. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: tatabánya

Pályázat színház-látogatási támogatásra

Pályázat színház-látogatási támogatásra

Tatabánya önkormányzata idén is segítséget nyújt a Jászai Mari Színház, Népház előadásainak látogatásához.

A tatabányai fiatalok a Latinovits-, a közintézményekben dolgozók és a nyugdíjasok a Tolnay- és Bánffy-, az önkormányzati cégek szervezetében dolgozók pedig a Karády-bérletre kérhetnek vissza nem térítendő támogatást.

1. Bánffy- és Tolnay-bérlet

Vissza nem térítendő támogatás biztosítása a tatabányai közintézményekben dolgozók munkahelyi közösségeinek erősítéséhez, színházi élményeik gazdagításához való hozzájárulás, valamint támogatás biztosítása a tatabányai nyugdíjas klubok, közösségek és a tatabányai öregségi nyugdíjkorhatárt elért nyugdíjasok részvételével megvalósuló közösségi művészeti élményhez, hozzájárulás nyújtása a Jászai Mari Színház, Népház 2017/2018 évad 6 előadásból álló felnőtt bérletsorozatának (Bánffy, illetve Tolnay Bérlet) látogatásához.

2. Karády-bérlet

A pályázat célja vissza nem térítendő támogatás biztosítása a tatabányai önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok szervezeteiben dolgozók részvételével megvalósuló közösségi művészeti élményhez, hozzájárulás nyújtása a Jászai Mari Színház, Népház 2017/2018 évad 6 előadásból álló (Karády) bérletsorozatának látogatásához.

3. Latinovits-bérlet

A pályázat célja vissza nem térítendő támogatás biztosítása a tatabányai iskolai és civil ifjúsági közösséginek erősítéséhez, a 14-19 éves fiatalok színházi élményeinek gazdagításához, hozzájárulás nyújtása a Jászai Mari Színház, Népház 2017/2018 évad ifjúsági (Latinovits) bérletsorozatának látogatásához.

A részletes pályázati kiírások és a szükséges dokumentumok a linkre kattintva érhetőek el.

A pályázatok benyújtási határideje: 2017. szeptember 10..

A pályázatról további felvilágosítást kérhető Szabó Szilvia közművelődési referenstől (Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Humán Iroda, Fő tér 8.). Tel. (34) 515-745; e-mail: szabo.szilvia@tatabanya.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya