Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. Március 02. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: tatabánya

Pályázati lehetőség a városi nyugdíjas szervezetek működésének támogatására

Pályázati lehetőség a városi nyugdíjas szervezetek működésének támogatására

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának Ifjúsági, Sport, Civil és Nemzetiségi Bizottsága pályázatot hirdet a városban működő nyugdíjas szervezetek programjai és működésük támogatására.

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata értékesnek, egyben szükségesnek tartja a nyugdíjas szervezetek működését. Az időskorúak igényeinek megfelelő kulturális-, művészeti-, szabadidős-, és sport tevékenységek, elfoglaltságok szervezésében a szervezetek szerepvállalása nélkülözhetetlen.

A pályázat célja a közösségteremtő programok, rendezvények, szolgáltatások, beszerzések támogatása mellett a nyugdíjas szervezeteknek nyújtott segítség abban is, hogy olyan tevékenységeket is végezhessenek, amelyeken keresztül a tagokat érintő fontos információkhoz való hozzájutás, a tájékozódás lehetőségét biztosítják, illetve lehetővé teszik az időskorúak számára közös érdekeik megvitatását.

A támogatás keretösszege a tavalyi 10 millió forintról 12,5 millió forintra emelkedett. Egy klub csak egy pályázatot nyújthat be! Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a pályázat keretében a nyertes pályázónak vissza nem térítendő, pénzbeli támogatást nyújt.

A bizottság a beérkezett pályázatokat megvizsgálja és három kategóriában állapítja meg a támogatás mértékét, amennyiben a pályázat a pályázati felhívás szerint kerül benyújtásra:

0-150.000 Ft (min.75.000 Ft támogatás)
150.000-300.000 Ft. között
300.000 -450. 000 (max.450.000 Ft támogatás)
A Pályázat beadásának határideje: 2019. március 22.

A pályázat beadásának helye és módja: Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata, Humán Iroda Tatabánya, Fő tér 8.

A pályázatot és mellékleteit egy eredi példányban kell postára adni tértivevénnyel, vagy zárt borítékban személyesen Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán Irodájára (2800 Tatabánya, Fő tér 8.) eljuttatni. Pályázatot kizárólag az erre rendszeresített pályázati adatlapon lehet benyújtani. A borítékon kérjük feltüntetni a „A városban működő nyugdíjas szervezetek programjai és működésük támogatása” címet.

A pályázatokról Tatabánya Megyei Jogú Város Ifjúsági, Sport, Civil és Nemzetiségi Bizottsága dönt, a pályázat lezárulását követő 30 napon belül.

Az elbírálás eredményéről valamennyi pályázó a www.tatabanya.hu oldalon, valamint levében is értesítjük.

Részletes információkat ITT találhatnak.

Pályázattal kapcsolatos információ kérhető:

Kriszt Hedvig Humán referenstől a 34/515-792 telefonszámon kérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 18. 08:54, kedd | Helyi

Tanácsok a nyárra

Biztonságban a szünidő alatt.

2019. Június 17. 08:51, hétfő | Helyi

2019. évre tervezett melegvíz-korlátozások Tatabányán

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat a tatabányai primer távfűtési hálózat karbantartási időpontjairól, városrészenként

2019. Június 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Frissítő gyümölcsös italok a legforróbb napokra!

A száraz kánikulát nem könnyű elviselni, hiszen már csekély szabadban töltött idő után is kimerültséget érezhetsz, amelynek legfőbb oka a folyadékhiány lehet. A víz mellett azonban izgalmasabb alternatívák is léteznek!

2019. Június 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Kutya meleg lesz!

Lakossági tájékoztató hőség idejére