Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Szeptember 16. 09:32, kedd | Helyi sport

A hónap műhelye lehet az OMS-Tata Vívó Sport Egyesület!

A hónap műhelye lehet az OMS-Tata Vívó Sport Egyesület!

Szavazzanak, szavazzatok!

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdetjük – a 2014-es esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el.A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – 100.000 forintos Decathlon sportszervásárlási utalványban részesül.
Ebben a hónapban a jelöltek között van megyénk egyik legeredményesebb egyesülete. A tatai klub párbajtőrözője, Esztergályos Patrik egyéniben ifjúsági olimpiai bajnok lett Nandzsingban, az európai vegyes-csapat tagjaként pedig ezüstérmet szerzett. A korábban kadet-világbajnokságot is nyerő tehetség a magyar vívósport nagy ígérete. Kínába edzője, Partali Csaba is elkísérte, s ez nagyon sokat jelentett Patriknak, már csak azért is, mert trénere a vb-n nem lehetett ott a győzelménél. A klub sportolói szerény körülmények között, a helyi általános iskola tornatermében edzenek.
Szavazás: ITT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 26. 10:14, péntek | Helyi sport

Pánovics Lajos is ott volt Joachim Deckarm köszöntésén

Pánovics Lajos, a Tatabánya korábbi játékosa is ott volt az 1970-es években a világ legjobb férfi kézilabdázójának tartott német Joachim Deckarm hetvenedik születésnapja alkalmából rendezett csütörtöki gálamérkőzésen

2024. Január 22. 09:09, hétfő | Helyi sport

Férfi kézilabda Eb - Rodríguez: bizonyítottuk, hogy csapat vagyunk

José María Rodríguez Vaquero szövetségi kapitány úgy fogalmazott:a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai a Horvátország elleni győztes Európa-bajnoki mérkőzésen bizonyították, hogy csapatot és egy családot alkotnak

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.