Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2013. Október 21. 13:20, hétfő | Helyi sport

Pompás pénteki párbajtőr

Pompás pénteki párbajtőr

Péntek Kópé Kupa a Lehetőség a Kitörésre Alapítvány szervezésében

Remek kezdeményezés Budapesten: újra indult a Péntek Kupa Sorozat, ezúttal kicsit más lebonyolításban, de a lényeg ugyanaz maradt: kicsiknek és nagyoknak – amatőröknek és profiknak - öttusázóknak és régi öttusázóknak szeretnének minél több versenyzési lehetőséget biztosítani! Tehát éljen a vívás és a jó hangulat, Péntek Kupánk ezt próbálja ötvözni!
Régiónkat 3 ifjú hölgy képviselte a jó hangulatú versenyen. Gyermek korosztályban Tantman Evelin OMS-Tata 2.helyen végzett, Bödecs Pálma 4.-ként zárta az első fordulót. Újonc és serdülő lányoknál Gnám Tamara TSC végzett az első helyen.
Edzők: Partali Csaba, Hegedűs Ferenc, Plásztán Attila

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 09:05, kedd | Belföld

Holttestet találtak egy kigyulladt házban Gyulán

Holttestet találtak egy hétfőn kigyulladt családi ház kazánházában Gyulán - tájékoztatta közleményben az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t.

2022. Január 25. 08:50, kedd | Belföld

Választás - 34-re emelkedett a nyilvántartásba vett jelölőszervezetek száma

Újabb nyolc jelölőszervezetet vett nyilvántartásba az áprilisi országgyűlési választásra hétfői ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), ezzel 34-re emelkedett a nyilvántartásba vett jelölőszervezetek száma.

2022. Január 25. 08:00, kedd | Külföld

Februárban szűnik meg az Angliába utazók érkezés utáni tesztelési kötelezettsége

Februárban szűnik meg a külföldről Angliába utazók érkezés utáni koronavírus-tesztelési kötelezettsége - jelentette be hétfőn Grant Shapps brit közlekedési miniszter.

2022. Január 25. 07:00, kedd | Külföld

Fizetőssé válik az elektromosautó-töltés az autópályákon Horvátországban

Horvátországban hétfőtől a legtöbb helyen fizetőssé válik az elektromosautó-töltés az autópályákon - közölte a Horvát Elektromos Művek (HEP) ELEN nevű elektromos villámtöltő-hálózata honlapján.