Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 24. 14:09, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Ráesett a focikapu, életveszélyesen megsérült a fiú

Ráesett a focikapu, életveszélyesen megsérült a fiú

Súlyos, életveszélyes fejsérülést szenvedett az a 14 éves békéscsabai fiú, akire pénteken az iskolaudvaron rádőlt egy futballkapu; a gyermeket a helyi kórházba, majd mentőhelikopterrel a szegedi klinikára szállították.

A Scholltourmix hírportál értesülése szerint a békéscsabai Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola udvarán a beton sportpályán dőlt rá a vas futballkapu a diákra játék közben.

Becsei László, a Békéscsabai Réthy Pál Kórház igazgató-főorvosa elmondta: a CT-felvételek alapján a fiúnak eltört a koponyája, és a lágy agyhártya alatt koponyaűri vérzés volt látható, ami súlyos, életveszélyes állapotot is okozhat. Miután a sérült állapota a vizsgálatok közben fokozatosan romlott, mentőhelikopterrel a szegedi klinikára szállították.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Pengő Erzsébet közölte, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.