Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Január 21. 12:01, kedd | Belföld
Forrás: mti

Redőnyön keresztül kukkoló ellen emeltek vádat

Redőnyön keresztül kukkoló ellen emeltek vádat

Tiltott adatszerzés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emeltek egy 31 éves kunszentmiklósi férfi ellen, aki ottani házak redőnyeire lyukat égetett, majd titokban meglesett és felvételt készített az ott lakókról

- tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kedden az MTI-t. A közlemény szerint a férfi ezzel a módszerrel - szexuális vágya kielégítésére - három fiatal nőt, egy férfit és a barátnőjét, valamint egy családot lesett meg titokban, és róluk fénykép, illetve videofelvételeket készített mobiltelefonjával.

A vádlott emellett egy közösségi oldalon egy alkalmazás segítségével két ismeretlen nő internetes profiljába belépett, kifürkészte az ott tárolt adatokat, a sértettekről készült fényképeket pedig jogosulatlanul lementette.

A járási ügyészség a szabadlábon védekező, büntetlen előéletű vádlottat tiltott adatszerzés bűntettével, valamint információs rendszer vagy adat megsértésének vétségével vádolja - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.