Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2018. Október 26. 09:29, péntek | Helyi

Remek párbajtőreredmények a hosszú hétvégén

Remek párbajtőreredmények a hosszú hétvégén

Megkezdődött a vívók 2018-2019-es szezonja.

Az elmúlt hétvégén a kadet válogatott a szerbiai Nagybecskerekre utazott Partai Csaba válogatott edző vezetésével, ahol több mint 200 fiatal lépett pástra az európai körversenyen.
Az OMS-Tata tehetsége Büki Lili remekül vívott egész nagy az egyéni versenyen, épphogy lecsúszott a dobogóról és a 9. helyen zárta a versenyt.
Vasárnap 22 csapat részvételével folytatódott a rangos viadal. A magyar válogatott: Büki Lili, Muhari Eszter, Kálmán Gyögyvér, Wetzker Laura összeállítású együttes egész nap nem talált legyőzőre, a döntőben Izrael válogatottját győzték le tükörsimán a lányok és állhattak a dobogó legfelső fokára.


Itthon Veresegyházon kezdték meg a kisebbek a szezont Molnár Petra vezetésével, ahol nagyon szép eredmények születtek. Gyermek fiú párbajtőrben 42 indulós mezőnyben, Horváth Levente OMS-Tata végzett az 5. helyen.
A serdülő párbajtőröző hölgyek 34-en vágtak neki a versenynek. A nap végére a TSC színeiben induló Garzó Liliána ezüst, Gál Barbara bronzérmet szerzett, az OMS-Tata versenyzője Varga Emma az 5. helyen zárt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 29. 14:16, hétfő | Helyi

Gyalogátkelőket tettek biztonságosabbá a Bridgestone önkéntesei

Tatabánya 5 kiemelten veszélyes gyalogátkelőhelyét tette biztonságosabbá figyelemfelkeltő piktogramokat felfestésével a Bridgestone és Tatabánya Város Önkormányzata.

2020. Április 09. 00:00, csütörtök | Helyi

A járvány frontvonalában dolgozókat segíti abroncsaival a Bridgestone

Új abroncsokat kapott a Szent Borbála Kórház és a Tatabányai Városrendészet autóflottája

2020. Július 02. 18:17, csütörtök | Belföld

Végső búcsút vettek Kárpáti Györgytől

A Farkasréti temetőben csütörtökön utolsó útjára kísérték Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a Nemzet Sportolóját, aki június 17-én, életének 85. évében hunyt el.