Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2015. Szeptember 25. 09:15, péntek | Helyi

Robi fesztiváltörténelmet ír a Sopronival Tatabányán!

Robi fesztiváltörténelmet ír a Sopronival Tatabányán!

Ugye Te is ott leszel Magyarország első személyes sörfesztiválján?

Korábban soha nem látott sörfesztiválnak ad helyszínt október 3-án Tatabánya, mivel Robi, a város lakosa nyerte a Milliónyi Soproni Élmény promócióját. Az augusztus 20-án lezárult nyári promócióban nem csak Robi volt szerencsés, több tízezren nyertek azonnali nyereményeket és csoportos koncertjegyet az általuk választott koncertekre. Robit több pályázó közül választotta ki a négytagú szakmai zsűri. Idén ő a legszerencsésebb Soproni fogyasztó, ő a fesztivál névadója, ő választotta a helyszínt, valamint a fellépőket és a további programokat is ő találta ki.
„Tatabánya mindig nyitott volt az ilyen újszerű kezdeményezésekre, örülünk, hogy Robi első fesztiválját a mi városunkban, Tatabányán tartja. Gratulálunk Robinak a nyereményéhez, mellyel városunk programjait tovább színesíti! Köszönjük a meghívást!” - mondta el Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere.
Robi október 3-án tartja különleges sörfesztiválját Tatabányán, ahol fellépnek majd kedvenc zenekarai: a Halott Pénz, a Dorothy és a Strokes ütő együttes is. „Nagyon izgultam, amikor kiderült, hogy van esélyem megnyerni a fesztivált. Hatalmas álmom válik valóra azzal, hogy meghívhatom a barátaimat nem csak a saját fesztiválomra, de a VIP sátorba is” – mondta el a szerencsés Soproni fogyasztó. Robi a zenekarok mellett Stand-up comedy előadóval is kedveskedik azoknak, akik ellátogatnak az ingyenes sörfesztiválra.
„Sok jó pályázatot kaptunk, érdekesebbnél érdekesebb fesztiváltervekkel, Robién azt éreztük, hogy ő tényleg a baráti társaságának akarja megszervezni és megnyerni ezt a napot, ezért döntöttünk mellette” – mondta el Marsalkó Dávid, a Halott Pénz énekese, az egyik zsűritag. A zsűriben a népszerű énekes mellett ott volt még Pálffy András, a Budapest Park ügyvezetője, Palkó András, a Soproni Group Brand Managere és Zappe Gábor, a Velvet főszerkesztője is.
A Milliónyi Soproni Élmény promócióban majdnem negyedmillió kódot töltöttek fel, 45000-en regisztráltak a játékba a saját sörfesztiválért, 15000 ember nyert koncertjegy csomagot, ők ötödmagukkal élvezhették valamelyik nyári koncertet a Budapest Parkban és számtalan más azonnali nyeremény is gazdára talált.
Ugye Te is ott leszel Robi fesztiválján?
Időpontja: Október 3., szombat.
Helyszíne: Tatabánya, a Fő tér melletti Megyeháza parkoló

A fesztivál programja:
14.00 MC
17.00 MEGNYITÓ
17.15 FELMÉRI PÉTER (Stand-up comedy)
18.00DOROTHY
19.00STROKES ÜTŐEGYÜTTES
20.00HALOTT PÉNZ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya