Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Február 01. 08:15, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Sarka Kata anorexiás

Sarka Kata anorexiás

Képtelen abbahagyni a fogyókúrát, a férje már aggódik érte.

Hajdú Péter szerint a felesége elképesztően vékonyra fogyott második gyermekük születése óta. "Kata egyszerűen anorexiás lett! 171 cm magas és mindössze 50 kilót mutat alatta a mérleg, de ő még most is kövérnek érzi magát, és nem képes feladni a fogyókúrát" - panaszkodott az Új Ásznak a Frizbi műsorvezetője. Hajdú el van keseredve, hogy a felesége folyamatosan a Victoria's Secret modelleket nézegeti, mivel rájuk szeretne hasonlítani. "Ha továbbra is fogyni fog, kénytelen leszek elvinni egy orvoshoz" - jegyezte meg Hajdú, aki 80 kilósan is imádta a nejét. "Kata eléggé sokat szedett föl, amíg Dávidot hordta a szíve alatt (...) Persze megértettem, hogy vissza akarja nyerni korábbi alakját, de azon már réges-régen túl vagyunk. Délután egyáltalán nem hajlandó enni" - mondta el a műsorvezető. Kata egyáltalán nem látja drámainak a helyzetet, véleménye szerint korántsem nem vitte túlzásba a fogyókúrát. Nem tudom, miért baj az, hogy szeretnék igazi modellalkat lenni - jelentette ki Hajdú neje, aki még szívesen leadna pár kilót. Mindenesetre a személyi edzője is - akárcsak a férje - megtiltotta neki a további fogyást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.