Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2011. Szeptember 05. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Sokkot kaptak a Szex és New York sztárjának ikrei

Sokkot kaptak a Szex és New York sztárjának ikrei

Egy hete már, hogy átsöpört New York felett az Irene névre hallgató hurrikán, ám a sztárok lelkében mélyebb nyomott hagyott, mint a metropolisz utcáin.

 Sarah Jessica Parker nem csak a Szex és New York sztárjaként kötődik a világ egyik leghíresebb nagyvárosához, hanem a magánéletben is itt lakik. Párjával, Matthew Broderickkel már napokkal korábban készültek a viharra. Temérdek élelmiszert halmoztak fel, végül az utolsó éjjelen az ablakokat is bedeszkázták.

De még így is félelmetes hangok rémisztgették a sztárpárt és gyerekeit. Az ikrek, Marion és Tabitha a szörnyű zörejektől annyira megrémültek, hogy szűnni nem tudó sírógörcsöt kaptak. Ami nem is csoda, hisz odakint fákat csavart ki a tomboló szél. Parker gyerekei két napig nem voltak hajlandóak megszólalni félelmükben. Így Parker úgy döntött, gyerekpszichológushoz viszi őket, mert nem szeretné, ha maradandó lelki sérülést szenvednének Irene okán.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.

2020. Február 16. 18:06, vasárnap | Bulvár

Nyártól forgatják az Indiana Jones-filmek ötödik részét

Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét - közölte a filmek címszereplője, Harrison Ford.

2020. Február 16. 16:02, vasárnap | Bulvár

Feltörték az olimpiai játékok és a NOB Twitter-fiókját

Egyelőre nem azonosított támadók feltörték az olimpiai játékok és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalos Twitter-fiókját, ezért a mikroblog-szolgáltató mindkét fiókot zárolta