Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Március 22. 09:27, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Sorra támadta meg a járókelőket egy ámokfutó Debrecenben

Sorra támadta meg a járókelőket egy ámokfutó Debrecenben

A 20 éves férfi egy óra alatt öt embert is bántalmazott Debrecenben. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

A rendőrségre több bejelentés érkezett március 20-án hajnalban arról, hogy egy férfi járókelőket bántalmaz Debrecenben a Nagyerdőn. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol több sértettet is találtak, akik elmondták, hogy az elkövető minden előzmény nélkül beléjük kötött, majd ütni-verni kezdte őket. Előszőr egy férfit bántalmazott, majd nem sokkal később két társaságnak is nekiesett. Itt már válogatás nélkül ütött mindenkit, férfiakat és nőket is egyaránt – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy a rendőrök pontos személyleírást kaptak az elkövetőről, így azonnal a keresésébe tudtak kezdeni. Fél órán belül elfogták a 20 éves helyi lakost, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

A fékevesztett férfi gyanúsítotti kihallgatására már lecsillapodott, részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak. Tettét azzal magyarázta, hogy az alkoholtól mindig ingerült lesz. A sértettek könnyű sérüléseket szenvedtek a bántalmazás következtében.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a gyanúsítottal szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára