Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. December 12. 12:00, hétfő | PR

Speedfitness már Tatabányán is!

Speedfitness már Tatabányán is!

Heti 2x20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt.

Már Tatabányán is használhatod a SPEEDFITNESS-t!

Hogy hol? A Barna Róbert Speedfitness Stúdióban, aBéla király körtér 35. szám alatt

Bejelentkezés:06(70)329-7435

Nyitva tartás:hétfő - péntek: 07.00 - 21.00,szombat - vasárnap: 08.00 - 14.00

Mi is az a SPEEDFITNESS?

- A Speedfitness garantálja, hogy edzésed nem csak eredményes, de élvezetes is lesz! Merész kijelentésnek hangzik? Próbáld ki a saját bőrödön!!

- Mindegy, hogy profi vagy amatőr sportoló vagy, a Speedfitness garantáltan kihozza belőled a maximumot!

- Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok.
Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető.

Heti 2x20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt.

A 21. század forradalmi testedzése a piac legfejlettebb készülékével
Magyarországra is megérkezett!
Elég a lassan mutatkozó eredményekből, válts sebességet Te is!

Pozítív érvek a Speedfitness mellett:

+ hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg
+ ín- és ízület kímélés: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, így a konvencionális ellenállásos tréningnél ismert ízületterhelés nem jelentkezik
+ extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport
+ zsírégetés, zsírszövet-csökkenés: az optimális zsír-izom arány kialakulásával testünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is
+ kötőszövetek vérellátottságának javulása, cellulit tüneteinek és okainak csökkenése, vér- és nyirokkeringés fokozása
+ izombeli hiányok és diszbalansziák kiegyenlítése
+ jobb közérzet kialakulása: stresszhormon-szint csökkenése és boldogsághormon-szint növekedése
+ deréktáji fájdalmak kezelése: a gerincoszlop tartásához szükséges,mélyen fekvő tartóizmok megerősítése
+ vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősödése, szülés utáni rehabilitáció
+ sportolóknak teljesítményfokozás: robbanékonyság, dinamika, gyorsaság növelés
+ biztonságos működés: számos klinikai vizsgálat bizonyítja a Speedfitness szenzációs eredményeit és biztonságos működését

EMS TECHNOLÓGIA

Az EMS készülékek legújabb generációja, így a Speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat , mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be munkába. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk.Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok.

A GÉP

Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia a legmagasabb komforttal és optimális eredményekkel ötvözve.Az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így az edzés intenzitását individuálisan lehet beállítani külön-külön minden testrészre. Akár 8 izomcsoportot képes megdolgoztatni egyszerre vagy külön-külön is.

INNOVÁCIÓ

Ellentétben a régi típusú elektrostimuláción alapuló kezelésekkel, a Speedfitness egyaránt edzi a látható és a mélyen fekvő izmokat. A szisztéma alkalmas arra, hogy passzívan, akár fekvő pozícióban átdolgoztassa minden izmunkat, de akár aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével is erősíthetjük a hatást, vagy kardiogéppel is kombinálhatjuk a kívánt 20 perces edzésprogramot.
Intenzitásban és mennyiségben nincs határ – csakis a saját teherbíróképességünk!Rövid időn belül látható és érezhető sikereket fogsz elérni: zsírszövet és testsúly-csökkenés, kíméletesen felépített izomzat, erő és állóképesség növekedés, formás és áramvonalas test, valamint általános jó közérzet javulása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat