Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Szeptember 26. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Súlyos baleset érte Gáspár Evelynt

Súlyos baleset érte Gáspár Evelynt

A hétvégén autóbalesetet szenvedett Gáspár Evelyn. Győzike nagyobbik lánya súlyos gerincsérüléssel került az intenzív-osztályra.

Győzike teljes kétségbeeséssel nyilatkozott a Blikknek. A showman elárulta, lánya valóban súlyos balesetet szenvedett a Kishartyánba vezető 22-es úton. Evelyn még csak két hete szerezte meg jogosítványát, ám rokonai elmondása alapján a fiatal lány jól vezet. Egyes feltételezések szerint Győzike lányának autója elé egy vad ugrott, s ez okozta a balesetet. Mások szerint Evelyn túl gyorsan hajtott az "S"-kanyarba, s elvesztette az uralmát a gépkocsi felett. Egy azonban biztos, a tizenéves lány súlyos balesetet szenvedett. Az utóbbi időben sokat fogyott Gáspár lánynak a gerince sérült, így műtétre is szükség lesz. Evelyn mellett ott vannak szülei, ám Győzikének ma el kell mozdulnia lánya mellől, hiszen vár rá az adótartozása miatti tárgyalás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.