Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2018. Február 26. 08:55, hétfő | Helyi

Súlyzós erőgépek, melyek egyetlen fitness teremből sem hiányozhatnak

Súlyzós erőgépek, melyek egyetlen fitness teremből sem hiányozhatnak

A súlyzókkal való edzés a testépítő rétegen kívül egyre népszerűbb az átlagos, hétköznapi emberek körében is.

Természetesen az amatőr, irodai munkavégzés utáni edzésre vágyók és a profi sportolók edzésterve és igényei eltérők, viszont vannak olyan erőgépek, amelyre szinte minden felhasználónak szüksége van. A Mánia Fitness összegyűjtötte a súlyzós edzés legkeresettebb és legalapvetőbb elemeit.

A fekvenyomópadot a súlyzós edzés alfája és omegájaként is szokás emlegetni, hiszen a kezdetek óta az erősítő edzések alapját képezi. Egyszerűsége és hatékonysága miatt a kezdő vendégek is bátran használják. Egyik legkedveltebb típus a Hoist 3-way Olympic Fekvenyomópad, mely az időtállóság jegyében könnyű, tartós keretből készült. Fitness terem üzemeltetőként lényeges szempont a helytakarékosság kérdése, melyben ez az eszköz abszolút élen jár, és viszonylag kis befektetés révén, nagyon rövid idő alatt megtérül az ára.

Manapság már egyre több hölgy vendég is választja a súlyzós edzést mozgásformaként. A feszes izomzat eléréséhez tökéletes választás számukra a Life Fitness Signature Olimpiai Guggoló keret. Az egyedi megjelenés mellett, a gondos biomechanikai tanulmányokon alapuló formatervezésnek köszönhetően biztosított a természetes és ízületkímélő mozgás. A keretet nagy teherbíró képesség és hosszú élettartam jellemzi, mely egy géppark kihasználhatóságát tekintve igen fontos elem.

A praktikus alapdarabokhoz, a megfelelő tárcsák és a súlyzók kiválasztása is lényeges. A Power GYM kompakt szettje például 10 db színkódolt tárcsát, 2 db rögzítő gyűrűt és egy rudat tartalmaz. A súlypárok hexagonális formája megakadályozza az elgurulást, ergonomikus kialakításuk pedig megkönnyíti azok cseréjét, ennek következtében használatuk kifejezetten biztonságos. A csoportos órák kedvencei lesznek a Vinyi Dumbbells Kézisúlyzók, melyek markolata kifogástalanul kényelmes és stabil. Mindkét említett termék extrém strapabíró anyagból készült, amelynek hála, az ütésnek, szennyeződéséknek és kopásnak is ellenállnak.

Amikor a rudak és a tárcsák tárolását tervezzük meg, érdemes a praktikumot és az átláthatóságot szem előtt tartani. Akár a Life Fitness Signature Rúdtartó állványa, akár a Tiguar Brave Powegym Rack jó választás lehet, hiszen mindkét eszköz elképesztően stabil és könnyen tisztítható. A kézisúlyzóink “otthona” pedig az Impulse Strength Dumbell rack állványa lehet. A 3 soros, 12 pár kézisúlyzó elhelyezésére alkalmas egység kiváló ár érték aránnyal bír.

A 3 Stack Multi-Station egyedi felépítése lehetővé teszi, hogy három felhasználó használja szimultán módon. A komplex állomás egy lenti és egy fenti csigával, súlyzós lábemelő paddal, és szintén súlyzós mellizom erősítővel rendelkezik, melyek segítségével a felhasználók több izomcsoportot is képesek átmozgatni egy gépen. Fitness létesítmény vezetőjeként érdemes átgondolni az ebben a gépben rejlő előnyöket, mint például a nagyobb felhasználhatósági faktor vagy az összetett szerkezet.
Ezek az alapdarabok az edzésformák széles skálájához nyújtanak segítséget hatékony és változatos mozgást biztosítva. A minőségi fitness kiegészítők széles palettáját kínálja a Mánia Fitness, melyek közül itt lehet kiválasztani a saját vendégkörünk igényeihez legjobban passzolókat.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. December 04. 07:45, hétfő | Helyi

Záportározót alakítanak ki Bajóton

A Komárom-Esztergom vármegyei Bajóton hat hektár nagyságú záportározót alakítanak ki, a beruházásra 203 millió forintos uniós támogatást fordítanak - közölte a vármegyei önkormányzat projektmenedzsere pénteken az MTI-vel

2023. November 21. 09:09, kedd | Helyi

MÁV: megkezdődött a győri vasútvonal felújításának 3. üteme

A Szárliget és Biatorbágy közötti pályarekonstrukció legösszetettebb, második fázisa pénteken véget ért.

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.