Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2011. Szeptember 04. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Szappanoperát készít Jáksó László

Szappanoperát készít Jáksó László

Jáksó László szappanoperát készít a közmédiával, Marslakók címmel. A szerződést már aláírták, a sorozatot jövő év elejétől láthatják a nézők a közszolgálati csatornán.

"Nem rakom egyiket sem a másik alá, vagy fölé, ez egyszerűen más. Amíg a már megszokott sorozatokban néhány száz rész alatt nyeri vissza látását a főhős, addig nálunk jóval gyorsabban zajlanak majd a cselekmények" - mesélte az Új Ásznak a műsorvezető, aki saját életéből és munkatapasztalataiból merített ihletet.

"Véletlenül sem mondanám azt, hogy nem jól végzik a dolgukat a jelenleg futó szappanoperák készítői, sőt! Ők hatalmas tudású emberek, de ezt a nézettségük is bizonyítja. Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy más csatornák nézői, akik már megszoktak egy bizonyos sorozattípust, átpártolnak hozzánk" - tette hozzá Jáksó.

"Mi pusztán arra vagyunk kíváncsiak a közszolgálati médiával, hogy milyennek kell lennie annak a sorozatnak, ami 2011-ben indul. Mérőben új dolgokat szeretnénk megmutatni a nézőknek ebben a műfajban. Amit el tudok most árulni, hogy sokkal gyorsabb és fiatalosabb lesz!" - mondta.

STOP

Címkék: jáksó lászló

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.

2020. Február 16. 18:06, vasárnap | Bulvár

Nyártól forgatják az Indiana Jones-filmek ötödik részét

Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét - közölte a filmek címszereplője, Harrison Ford.

2020. Február 16. 16:02, vasárnap | Bulvár

Feltörték az olimpiai játékok és a NOB Twitter-fiókját

Egyelőre nem azonosított támadók feltörték az olimpiai játékok és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalos Twitter-fiókját, ezért a mikroblog-szolgáltató mindkét fiókot zárolta