Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2013. Október 29. 10:45, kedd | Helyi sport

Szenzációs vívás Klagenfurtban!

Szenzációs vívás Klagenfurtban!

Esztergályos Patrik OMS-Tata az aranyos csapatban!

A párbajtőrözők léptek pástra az elmúlt hét végén Klagenfurtban, az európai kadet körverseny újabb állomásán. Esztergályos Patrik kitett magáért a kétnapos viadalon. A 170 egyéni induló között a 11. helyen zárta a versenyt, majd másnap a 21 csapat között nem talált legyőzőre a magyar kadet válogatott. Esztergályos Patrik, Siklósi Gergely, Tóth Gergely, Bakos Bálint összeállítású magyar csapat állhatott a dobogó legfelső fokára. Gratulálunk a remek eredményhez!

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 17. 00:00, vasárnap | Helyi

Hátrányos helyzetű fiatalok továbbtanulását segíti a Becton Dickinson

Ösztöndíj lehetőséget biztosít a Becton Dickinson Hungary Kft. tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok számára, mellyel diákok a továbbtanulását, illetve későbbi pályaválasztását segítik.

2019. November 16. 18:02, szombat | Belföld

Idén a koraszülötteket támogatja a közmédia a Jónak lenni jó! kampánnyal

A Jónak lenni jó! kampánnyal a koraszülötteket támogatja a közmédia idén; az összegyűjtött pénzt egy olyan szervezet - a Peter Cerny Alapítvány - kapja, amely 30 éve foglalkozik ezzel

2019. November 16. 17:00, szombat | Életmód

Tovább bővült az "okoskenyerek" piaca

Novembertől már több mint kétezer üzletet látnak el okos élelmiszerekkel a franchise-rendszerben működő hazai sütőipari vállalkozások - jelezte a Hajdúsági Sütödék Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek.

2019. November 16. 15:29, szombat | Kék hírek

A szurkolók szerint világszínvonalú a Puskás Aréna

A szurkolók egyöntetű véleménye, hogy világszínvonalú lett a Puskás Aréna, melyet pénteken a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzéssel avattak fel.