Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Június 06. 00:00, péntek | Helyi

Szépül az Esélyteremtési Iroda és a Logi-ovi az Önkéntesség Hetében

Szépül az Esélyteremtési Iroda és a Logi-ovi az Önkéntesség Hetében

Pedagógusok és diákok közösen szépítik az Esélyteremtési Iroda és a Logi-ovi környezetét 2014. június 6-án az Önkéntesség Hetében

Az idei év Önkéntesség Hete programsorozatába kapcsolódva 2014. június 6-án, pénteken 8 órától a Komárom-Esztergom megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház és a Mészöly Gedeon Református Általános Iskola és Óvoda tatabányai telephelye fogadja a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól azt a közel 150 fő tankerületi munkatársat, pedagógust és diákot, akik az intézmény környezetét teszik szebbé virágok ültetésével és a kerítés lefestésével.


Az önkéntes munkát vállalók úgy gondolták, hogy 2014-ben a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ tatabányai kollégáival bekapcsolódnak az Önkéntesség Hete programjába, mert ők magunk is fontosnak érzik mindazt a sok jót amit az önkéntesség mellé fel tudunk sorolni, és szeretnének a többi diáknak, pedagógusnak, szülőnek példát mutatni ezáltal. Keresték a lehetőséget, hogy csapatukkal, munkájukkal hol-min tudnának javítani, segíteni. Így találták meg az Esélyteremtési Irodát, amely civil intézmény egy épületegyüttesen és udvaron működik a Mészöly Gedeon Református Általános Iskola és Óvoda tatabányai telephelyével, és akik szívesen fogadták az önkéntes munka felajánlását. A tatabányai tankerületből 15-20 kolléga, míg Tatabánya 25 feladat-ellátási helyéről kb. 50 pedagógust és 75 diákot sikerült megszólítaniuk akciójukkal az előzetes jelentkezés alapján.

Terveink szerint senki sem marad munka nélkül, a kisebbek virágágyást készítenek, gereblyéznek, az udvart szépítgetik, a nagyobbak pedig pad-és kerítésfestéssel tudnak hozzájárulni az önkéntes akcióhoz. Bereznai Csaba, a terület önkormányzati képviselője pedig a festéshez szükséges eszközökkel járul hozzá a programhoz.


Helyszín: Tatabánya, Kós Károly út 2.

További információ:
Smudla Kata
20/9207-177
smudlakata@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya