Városlista
2024. június 9, vasárnap - Félix

Hírek

2012. Július 25. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Szexbotrányba keveredett a színésznő

Szexbotrányba keveredett a színésznő

A világ egykoron legjobb nőjének választott Minka Kelly-ről erotikus felvételek készültek, amelyeket volt pasija eladott.

Immár bárki megnézheti, milyen az ágyban Minka Kelly. A szépséges színésznő volt barátja ugyanis eladta közösen készített házi pornójukat, ami hamarosan megjelenik. A 30 perces felvételen egy teljes szexuális aktus közepette láthatják majd az érdeklődök a 2010-ben a világ legszexisebb nőjének választott Kelly-t.
Azt egyelőre még nem tudni, mikor lesz elérhető a sokakat érdeklő videó. Azt azonban már most tudni, ha a pornó a 98-as év első felében lett rögzítve, akkor marad a dobozban, mert Minka csak június végén töltötte be a tizennyolcat, így még a legbátrabb forgalmazók sem merik majd kiadni a vélhetően busás hasznot hozó felvételt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.