Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Május 23. 11:50, szerda | PR

Sziromból csiszolt gyöngyszem Tatán

Sziromból csiszolt gyöngyszem Tatán

Azt hiszem megtaláltam azt a boltot, ahova akkor is bemegy az ember, amikor nem is szeretne vásárolni, de ha egyszer átlépi a küszöböt, a látvány, az illat, az eladó kedvessége és hozzáértése, annyira magával ragadó, hogy nem telhet el olyan hét, hogy ne keresné fel újra és újra.
Ez a kis takaros üzlet, egy virág üzlet! De nem ám csak egy ilyen-olyan virágbolt, ez inkább egy otthon a virágoknak, ajándékoknak, virágkötészetről szóló könyveknek, vagy inkább egy igazán ízlésesen berendezett csodakuckó! A főútról kitűnik a meleg sárgára festett házikó, amin ott díszeleg egy egyszerű, de sokatmondó felirat: *VIRÁG* EZ CSAK TERMÉSZETES... ARTBORETUM. A különleges virágoktól a magas színvonalú virágkötészetig (mondhatnám, virágköltészetig), mindent megtalál aki erre jár.
A vendégeket nem cukorkával fogadják, hanem fényesre törölt friss ropogós almával kínálják, sőt még kényesen odafigyelnek arra is, hogy minél kevesebb ökológiai lábnyomot hagyjanak a világban. Ez azt jelenti,hogy semmilyen műanyag díszítést, csomagolást nem használnak, hanem inkább a könnyen lebomló papírt részesítik előnybe.
Ide érdemes betérni akkor is, ha nincs névnapja vagy születésnapja a családban senkinek, mert biztos vagyok benne, hogy nemcsak egy piros almával a kezében lép ki az üzletből, hanem tele élménnyel, ötlettel illetve valamilyen színes virággal indul hazafelé.

Rózsa ha nem volna,
talán nyár se volna,
pille nem csapongna,
madár se dalolna!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat