Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Szeptember 08. 10:21, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Szombattól korlátozzák a forgalmat az M1-es felújítása miatt

Szombattól korlátozzák a forgalmat az M1-es felújítása miatt

Burkolatfelújítás kezdődik az M1-es autópálya Biatorbágy és Tatabánya közötti szakaszán szombaton.

A november elejéig tartó munkálatok ideje alatt a terelések és sávszűkítések ellenére az autósok irányonként két-két forgalmi sávot használhatnak.

Az Állami Autópálya-kezelő Zrt. az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a beruházás ideje alatt a 17. és 44. kilométerszelvények között újítják fel a külső sáv egyes szakaszait a pálya két oldalán. Szakaszosan, összesen mintegy 11 kilométer hosszan újul meg a külső sáv burkolata.
Szombaton a forgalomterelés kiépítésével kezdődnek el a munkálatok. A közleményben kiemelték: az ÁAK Zrt. a tereléssel és sávszűkítéssel járó munkálatait minden esetben igyekszik úgy szervezni, hogy a lehető legkevésbé korlátozza a forgalmat. A legnagyobb fennakadást rendszerint a forgalomterelés kiépítése és elbontása okozza, ezért ezeket mindig hétvégére időzítik, amikor a legkisebb a forgalom. Hozzátették: a munkavégzés időtartama alatt - az egyik pálya belső fogalmi sávjának átterelésével és a másik pályán a forgalmi sávok elhúzásával - mindkét irányban két-két sávon lehet közlekedni sebességkorlátozás mellett.
Az ÁAK Zrt. arra kérte az autósokat, hogy fokozott figyelemmel, a sebességkorlátozások betartásával közelítsék meg a munkavégzés helyszínét, mert a különböző szakaszokon más-más forgalmi sávban várható elterelés.

Címkék: m1 autópálya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya