Városlista
2022. október 3, hétfő - Helga

Hírek

2011. Augusztus 31. 14:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szörnyűség történt a 61 éves férfival

Szörnyűség történt a 61 éves férfival

Egy ember a helyszínen életét vesztette, hárman megsérültek abban a balesetben, amely kedd délután történt Sátoraljaújhely és Széphalom között - értesült a HavariaPress.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött két személyautó kedd délután Sátoraljaújhely és Széphalom között. A balesetben egy 61 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a vele egy autóban utazó két nő - lánya és felesége - életveszélyesen megsérült. A másik autót vezető férfi szintén megsérült, de sérülésének fokáról egyelőre nincs információ. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták. (pr)

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.

2022. Szeptember 29. 09:07, csütörtök | Kék hírek

Több autónak is nekiütközött az ittas sofőr a 471-es úton

A rendőrök befejezték a 471-es főúton történt baleset vizsgálatát. A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd nem sokkal később balesetet okozott.