Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Március 14. 13:49, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média PR

Sztárok disznólkodtak Siklóson

Sztárok disznólkodtak Siklóson

Bár a disznóölésről lemaradtak, de azért a kolbásztöltésre odaértek sztárjaink a VI. Tenkes alja Böllérfesztiválra.

A szakadó eső ellenére Müller Attila, Kefír és Polgár Peti kivette a részét a munkálatokból, később, mire kisütött a nap a Böllér rap-pel elhíresült Tekknő Mikiék is csatlakoztak a sztár-csapathoz.

„Vidéken születtem, így nem áll tőlem messze a kétkezi munka – meséli Attila, aki ezúttal kedvese Zoé nélkül érkezett Siklósra – nem azért nem tartott velem a párom, mert nem bírja a disznóvágást, hanem azért mert fotózása volt. Jövőre tuti, hogy közösen térünk vissza Riczu Tomi borász barátunk böllér csapatába és ígérem, hogy akkor a szúrást is bevállaljuk. Én ma-gam már harmadik éve járok vissza a Lovastanyára, mára már azt mondják a siklósiak, hogy nincsen böllérfesztivál Müller Attila nélkül” – meséli büszkén a műsorvezető.

Sztárok disznólkodtak Siklóson

A még mindig facér Kefir, mint minden évben, idén is elutazott Thaiföldre pihenni. De előtte ő sem hagyhatta ki a már hagyományos év eleji programot. Ő azért kevésbé volt bevállalós, és szakavatott, mint Attila.

„Nem bírom nézni, hogy mit művelnek a szegény állattal. – kezdi a V-tech frontembere – pe-dig már számtalan disznóvágáson jártam, arra még nem tudtak rávenni, hogy az ölésen részt vegyek. Volt olyan, hogy több ezer forintot felajánlott Gál Zoli barátom fogadásból, ha meg merem fogni a disznó farkát. Hááát, eddig még nem sikerült. Most legalább addig eljutottam, hogy a húst daraboljam. Én a disznóvágások hangulatát és az elengedhetetlen fogópálinkát szeretem inkább.”- nevet Kefir.

Sztárok disznólkodtak Siklóson

A kolbászkészítésbe viszont már tevékenyen bekapcsolódtak sztárjaink, akik mozdulatán lát-szott, hogy nem ebből élnek. Attila és Kefir csak a szerencsének köszönheti, hogy nem forráz-ta le magát egy kondér abalével.

„A kolbásztöltés után a hurka alapanyagjait szerettük volna kipecázni a kondérból Kefirrel. Megemeltük az üstöt, amikor Tibi a csúszós talajon elvesztette az egyensúlyát, így majdnem magunkra borítottuk a forró levet.”– mesélte lapunknak Attila, aki fiúk segítségére a helyi böl-lér sietett.

Sztárok disznólkodtak Siklóson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára