Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Október 17. 00:00, péntek | Helyi

T-SZOL Nyereményjáték fogyasztói kérdőívvel

T-SZOL Nyereményjáték fogyasztói kérdőívvel

A T-Szol Zrt célja, megfizethető áron magas színvonalú szolgáltatás nyújtása

Ahhoz, hogy a szolgáltatás színvonalának fejlesztési irányát társaságunk az ügyfelek igényeinek megfelelően tudja meghatározni, szükség van arra, hogy ismerjük ügyfeleink véleményét, igényeit. Ennek érdekében egy ügyfél elégedettségi kérdőívet állítottunk össze, amely a szolgáltatás 4 nagy területére koncentrál.

Az egyik, a telefonos ügyfélszolgálatra vonatkozó kérdéscsoport, amely szolgáltatást az úgynevezett call-centert az idei évben alakítottunk ki és melyen keresztül a 600-700-as számon elérhetőek a távhőszolgáltatás, a társasházkezelés, és a Vértes Vidéke hulladékgazdálkodás munkatársai.

A másik nagy terület a személyes ügyfélszolgálat, amely a korábbi kérdőív eredményeként költözött át központi helyre, a Tatabányán, Fő tér 18/e szám alá idén áprilisban.

A harmadik nagy terület a szolgáltatás műszaki színvonala, hiszen műszaki kollégáink is a fogyasztók visszajelzései alapján tudják meghatározni a beruházások, karbantartási feladatok irányvonalát.

A negyedik terület pedig a számlázás, hiszen a technika fejlődésével a sárga csekken történő díjbefizetés egyre inkább háttérbe szorul és az ügyfelek előnyben részesítik a mindennapi életüket megkönnyítő díjbefizetési lehetőségeket, mint pl. az e-számlán történő vagy a QR kódos befizetés.

A kérdőívek kitöltésével egyrészt nyer a szolgáltató, hiszen az ügyfelek véleményének, igényeinek ismerete nélkülözhetetlen a munkánkban, másrészt nyer a fogyasztó is, hiszen így részt tud venni a szolgáltatás fejlesztésének meghatározásában. Természetesen materiális értelemben is nyerhet a fogyasztó, mert a kérdőívek kitöltői között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Így egy 25 ezer, illetve egy 50 ezer forint értékű távhődíj jóváírást, valamint egy 2 személyes, 1 hetes balatonlellei szálláslehetőséget nyerhet szerencsés ügyfelünk.

A napokban kerül kézbesítésre a számla mellett egy külön boríték, „T-Szol Nyereményjáték” felirattal, a borítékban található a papír alapú kérdőív, valamint az ingyenes válaszboríték azoknak, akik postai úton kívánják visszajutatni a kérdőívet. Azonban, hadd hívjam fel a figyelmet az on-line kérdőív kitöltésére, mert azok az ügyfelek, akik az on-line kitöltést választják, további sorsoláson vesznek részt, melyen az előbb említett nyereményeken kívül egy tabletet is megnyerhetnek. Az on-line kérdőívet, a www.tszol.hu weboldalon találhatják, a „fogyasztói kérdőív kitöltése, nyereményjáték” linkre kattintva.

Bár még csak október 13-án indult a nyereményjáték, 3 nap alatt már közel 500-an kitöltötték az on-line kérdőívet!

Még egy fontos célunk van, a kérdőívvel kapcsolatban. Szeretnénk felmérni, hogy melyek azok a pontjai a távhőszolgáltatásnak, amelyekkel kapcsolatban cégünknek több figyelmet kell fordítani, hogy a megfelelő tájékoztatást kaphassák meg az ügyfelek. Értem ezalatt azt, hogy sokszor a társasház osztatlan közös tulajdonában lévő vezetékrendszerrel kapcsolatos kérdéssel keresik társaságunk, amelyben kizárólag akkor tud a szolgáltató eljárni, ha a társasházi közös képviselő közvetíti a cég felé a társasház többségi akaratát!

Ezért célunk, hogy a közeljövőben a társasházkezelőkkel interaktívabb kapcsolatot alakítsunk ki, különböző fórumokon lehetőséget biztosítsunk arra, hogy átbeszéljük többek között azt, hogy a társasházhoz tartozó távhőrendszer esetében milyen segítséget tud nyújtani a szolgáltató, a közös tulajdonban lévő rendszerekkel kapcsolatos kérdésekben hogyan tudnak eljárni, hogy az ügyfelek mind a primer, mind a szekunder oldalhoz tartozó problémáikra megoldást kaphassanak.

A kérdőíveket 2014. november 14. napjáig lehet beküldeni, illetve on-line kitölteni, és december 4-én közjegyző előtt fogjuk a nyerteseket kisorsolni. A nyeremények átadására december 13-án szombaton, az adventi vásárban kerül sor- mondta elDr. Sámuel Emese, a társaság kommunikációért felelős igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya