Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 08. 07:47, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Takács Nikolas világsztárokat utasított maga mögé

Takács Nikolas világsztárokat utasított maga mögé

Takács Nikolas az egész ország szívébe belopta magát mikor az X-Faktor válogatóján először elénekelte a Hallelujah című dalt.

Az énekes a mai napig Magyarország kedvence, amit legutóbb a Class Fm karácsonyi szavazásán is bebizonyított.

A leghallgatottabb országos kereskedelmi rádió év végi versenyén 2011 nagy felfedezettje olyan legendákat győzött le, mint Amy Winehouse és Bryan Adams. A Class Fm hallgatói a legjobb karácsonyi dalra voksolhattak két héten keresztül, ahol az abszolút kedvenc és a szavazás nyertese Takács Nikolas Hallelujah dala lett, maga mögé utasítva több, mint húsz vetélytársát.

Az énekes boldogan vette tudomásul a győzelmét. "Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki rám és a dalra szavazott. Borzasztóan jó érzés, már maga a jelölés is megtisztelő és az, hogy nyerhettem, leírhatatlan! Hálás vagyok a Class Fm-nek a lehetőségért, nagy köszönettel tartozom az ország leghallgatottabb rádiójának! Hamarosan megérkezik az én ajándékom is." - üzente Nikolas. A meglepetésen az énekes már gőzerővel dolgozik, új dalokkal készül az új évre.

Címkék: Takács Nikolas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.