Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. November 04. 09:35, szerda | Helyi

Tar Sándor bronzérmes lett Isztambulban

Tar Sándor bronzérmes lett Isztambulban

2015.október végén Isztambulban került megrendezésre az egy hétig tartó nemzetközi torna, ahol a tatabányai Földi Imre Sportösztöndíjas Tar Sándor képviselte városunkat a válogatott színeiben. A rendezvényen 20 ország 250 fő versenyzője vett részt.
A 30. Ahmet Cömert Emlékverseny volt az utolsó nemzetközi állomás az Ifjúsági Európa-bajnokságra készülő versenyzők számára. A versenyen megjelent az európai versenyzők nagy száma, így aki itt eredményt tudott elérni, annak nagyobb lehet az esélye az EB-n való eredményes szereplésre is.
Sándor a török versenyen elsőként török ellenfélen lépett túl, majd az érem szerzésért grúz ellenféllel találkozott, ahol színvonalas mérkőzésen győzni tudott, így számára a bronzérem már biztos volt. A magyar csapatból 3 öklözőnek sikerült az elődöntőbe jutni, ahol mindenki kazak versenyzővel küzdött meg a döntőbe jutásért. A küzdelemben a képzett kazak versenyző a régi orosz iskolát bemutatva, nagy csatában színvonalas mérkőzésen győzni tudott. Ellenfele a döntőben is győzött, így Sándor a későbbi bajnoktól kapott ki és így, bronzérmet vehetett át dobogón.
Tar Sándor edzője Rózsa András elégedett versenyzője teljesítményével és örült, hogy nemzetközi porondon is sikerült több mérkőzést nyernie. Jelenleg közelgő országos bajnokságra való felkészülés zajlik, aminek Nagykanizsa ad otthont és bízunk az eredményes szereplésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya