Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Augusztus 17. 00:00, vasárnap | Helyi

Tatabánya tovább épül

Tatabánya tovább épül

Kedves Tatabányaiak!
Elérkezett a négyéves mérlegkészítés ideje. Bizonyos vagyok abban, hogy mindannyian örömmel látjuk lendületes városfejlesztéseink eredményeit, többek között a megújult városközpontot, az újjáépült Vértes Agoráját, a kórház rekonstrukcióját, a folyamatos útfelújításokat, a megszült parkokat, játszótereket. A pezsgő közösségi és kulturális élet találkozási pontjait, színvonalas rendezvényeinket, ahol igazán azt érezhetjük, hogy egy élhető, szerethető város lakói vagyunk.
Mindennek az eredményes gazdaságfejlesztés az alapja, melynek köszönhetően jelentős mértékben megnövekedett a munkahelyek száma. Az elkövetkező években ez a folyamat tovább erősödhet, s az új gyárbővítéseknek köszönhetően közel ezer új munkahely létesülhet a következő egy évben. Ipari parkunkban a nemzetközi multinacionális cégek folyamatosan növelik kapacitásukat, tudják, érdemes városunkban fejleszteniük, mert támaszkodhatnak az itt élő emberek munkaszeretetére, szakmai tudására és az önkormányzat támogatására. Tudják, hogy érdemes befektetniük nálunk, s mindezzel újabb és újabb cégek érdeklődését is felkeltik települünk iránt.
Kiadványunkban összegzően láthatják, hogy közös összefogással elért eredményeinkkel újabb lépéseket tettünk közös jövőnk útján, amelynek alakításában az elkövetkező években is vannak feladataink. Ezek megvalósítása elé bizakodással tekinthetünk, hiszen ezeken a lapokon kirajzolódik, hogy Tatabánya dinamikus, lendületes, értéket teremtő város, melynek fejlődése mindannyiunk közös ügye.
Schmidt Csaba
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya