Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2011. Július 13. 12:51, szerda | Helyi sport

Tatai Minimarathon Nemzetközi Futóverseny

Tatai Minimarathon Nemzetközi Futóverseny

Hosszú-hosszú esztendők óta több ezer embert vonz Tatára a tó körüli 14 km-es futóverseny.

 „Kiemelt rendezvénye ez Tata városának” - mondta el az esemény kapcsán tartott sajtótájékoztatón Horváth Zoltán a verseny fő szervezője. Ismertette továbbá a verseny részleteit és a nézőközönség számára szervezett programokat is. Kitért továbbá az idei verseny újdonságot jelentő momentumaira is: a korábbi évektől eltérően az eredmények közlése jelentősen meggyorsul, hiszen a verseny idén már az úgynevezett chip-es rendszerrel zajlik, így azonnali pontos eredmények jutnak a szervezők birtokába és gyorsan közzé lehet tenni azokat a nézőközönség számára is. A futókat ezért idén 3 fős speaker team várja a befutónál: Kocsi Imre, Tóth Vilmos és Schefferné Czirok Vera személyében, akik kihasználva személyes tapasztalataikat, illetve azt, hogy kiválóan ismerik a versenyzőket, bizonyára remekül fogják szórakoztatni a szurkoló közönséget. A versenyzők díjazása hasonló lesz mint a korábbi években 15 női és 17 férfi kategóriában díjazzák a futókat. Idén is lesz sorsolás a 100 percen belüli időt elérők részére, itt a sorsoláson a hat fődíjon kívül (kerékpár, fényképezőgép stb.) további sok-sok nyeremény vár a szerencsésekre.

A verseny augusztus 6-án 16 órakor rajtol Tatán a Magyary Zoltán Művelődési Ház elől.

Képünkön: Horváth Zoltán, aki már 20. alkalommal főrendezője az eseménynek

A bátrabbak és sportosabbak futnak, de a kísérők sem unatkoznak a verseny alatt, mert remek programok várják őket.

A Tatai Minimarathon részletes információi itt találhatók:

http://infotatabanya.supervoov.com/program_olvas/permalink:informaciok-az-idei-tatai-minimarathon-futoversenyrol-2011-07-13/

A Tatai Minimarathon részletes programja itt található:

http://infotatabanya.supervoov.com/program_olvas/permalink:a-xxviii-tatai-minimarathon-programja-2011-07-13/

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 08:10, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság a csepeli késes támadót

Letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró - nem végleges végzésében - azt a férfit, aki késsel arcon szúrt egy nőt egy csepeli autóbuszon - közölte a Fővárosi Főügyészség szombaton az MTI-vel.

2021. Február 28. 07:00, vasárnap | Belföld

Tisztifőorvos: minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét

Magyarországon ismételten intenzíven felfutó szakaszba került a koronavírus-járvány, ezért az oltások segítségével minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét - mondta az országos tisztifőorvos szombaton.

2021. Február 28. 06:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: mindent meg kell tenni azért, hogy minél többen megkapják legalább az első oltást

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is

2021. Február 28. 05:00, vasárnap | Belföld

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek - olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.