Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Április 12. 00:00, szombat | Helyi

Tehetséggondozó Tudástranszfer Fórum műhelybeszélgetés

Tehetséggondozó Tudástranszfer Fórum műhelybeszélgetés

A Vértes Agorája 2014. április 9-én adott otthont a Tudástranszfer Fórumnak, amelyen a Lámpás a Tehetségekért Tehetségsegítő Tanács tagszervezetei vettek részt megyénkből

A Tehetséghidak Program oktatója, tehetséggondozó szakértője, Gaál Gabriella vezette a találkozót, és mutatott be újdonságokat.
A Fórum során ismertették a Nemzeti Tehetség Program, valamint az európai uniós pályázatok adta lehetőségeket. A Fórumon elsősorban a tehetségsegítéssel kapcsolatos eredményes módszerek, jó gyakorlatok átadása szerepelt. Az egyes intézményekben, illetve szervezetekben zajló tehetségsegítő munka, valamint a tehetségpontok közötti hálózati együttműködés fejlesztése fontos témája volt a találkozónak.
Részletesen bemutatkozott a Lámpás a Tehetségekért Komárom-Esztergom Megyei Tehetségsegítő Tanács, a tatai Kőkúti Általános Iskola és az Eötvös József Tehetségpont, valamint a Sárbereki Óvoda Gyémántcsiszolók Tehetséggondozó Műhelye.
A műhelybeszélgetésre sokan érkeztek. 2014-ben több alkalommal is dolgoznak majd együtt a tehetséggondozásban együttműködő szervezetek, intézmények. A Vértes Agorája Start Tehetségpontja ebben az évben is megszervezi a tehetségválasztó napot, ezúttal nemcsak Tatabányán, hanem Tarjánban is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya