Városlista
2020. január 22, szerda - Vince

Hírek

2019. Február 25. 15:34, hétfő | PR

Telefontok húsvétra?

Telefontok húsvétra?

Ha nincs ötleted arra, hogy a közelgő húsvéti nyúl mit hozzon a család különböző tagjainak, akkor mi adunk egy remek ötletet.

Manapság már nem mindenkinél menő a rengeteg csokitojás, mivel sokan állnak át egy kicsit egészségesebb életmódra. Ennek ellenére valamit csak illene adni, így egy kicsit nehezebb kitalálni valami egyedit, de fő a kreativitás! Ha bárki hasonló cipőben jár, akkor érdekes megoldás lehet egy fényképes telefontok, ami kortalan, így minden korosztály számára ideális. Innentől kezdve pedig csak egy kis gyűjtőmunka vár ránk, ami meg gyerekjáték. Ebben az esetben össze kell szedni, hogy kinek szánunk ilyen ajándékot és hogy kinek milyen telefonja van.

Vegyük például, hogy anyukának ZTE Blade 3-as okostelefonja van, míg apukának egy ZTE Blade V7 Lite. Az unokahuginak Huawei P10 Lite, míg a nagymamának egy ZTE Grand S. Ebben az esetben mondjuk anyuka és apuka kap egy páros telefontokot, például egy Mickey egér témára hajazó Mr. és Mrs. feliratosat. Unokahugi a kedvenc könyvével kapcsolatosat, azaz egy Harry Potter-es darabot, nagymama meg egy családi képet kap a tokjára, amin mindenki szerepel a dédunokáktól kezdve, azaz mind a 16 fő.

Egy megbízható webáruház esetében ez nem okoz fejtörést, mert csak ki kell választani a megfelelő készüléktípusokat és kezdődhet is a tervezés. A Mr. és Mrs. tokok esetében praktikus választás a szilikon tok, amennyiben van kisebb testvér, aki előszeretettel kaparintja meg a telefonokat. Mivel így óhatatlanul is leeshet, ezzel a tokkal megvédjük a telefont a törésektől. Ha ez a veszély nem fenyeget, akkor akár nyugodtan választhatunk merev hátlapot is. A tervezés folyamán a feltöltött képet kedvünkre formázhatjuk, különböző effektekkel, matricákkal, tehát a Mrs. feliratosat nyugodtan feldobhatjuk egy rózsaszín masnival is.
Az unokahugi esetében érdemes a szilikontokot választani, mivel rugalmas és bírja a gyűrődést. Ha maximális biztonságot szeretnénk, akkor érdemes az ajándékhoz hozzácsapni egy edzett üvegfóliát is. A tervezés során nyugodtan használhatunk feliratokat, de akár a különböző effektekkel, kollázsokkal újra is tervezhetjük a már szállóigévé vált „Alwayst”.

A nagyi tokja sem okoz semmi bonyolultságot. Nagyon kell figyelni, hogy a kép megfelelő felbontású legyen, ami azt jelenti, hogy HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől kezdődjön, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p=1920X1080). Ezekkel a formátumokkal már olyan lesz a kép, mint a számítógépen látható. Nagyszülők esetében inkább az oldalra nyíló flip tok a praktikus, így elkerülhető még a véletlen gombnyomás is.

Címkék: ajándék, telefontok

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. December 12. 10:21, csütörtök | PR

Pihe-puha kisbarát

2019. November 21. 00:00, csütörtök | PR

Válaszd az igazit szilveszterre!