Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 10. 17:14, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Teqballban a világrekorderek is mi vagyunk!

Teqballban a világrekorderek is mi vagyunk!

2020 a labdarúgó Európa-bajnokság éve. Az egész ország újra focilázban ég majd nyáron. Az Andonik Médiaválogatott gálacsapata is számtalan meghívást kapott már erre az időszakra, hogy népszerűsítse a sportot és a focit.

Minderre „alapozásként” egy világrekord kísérlettel indította a csapat az évet.
„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy személyes jó barátunk, Borsányi Gábor, a Teqball feltalálója, így adott volt a sport, amiben rekordot szerettünk volna felállítani – kezdi Földesi János, a Médiaválogatott vezetője – nem gondoltuk volna, hogy ez a könnyűnek tűnő játék így meg fog minket izzasztani”.

Az Aquaworld Resort Budapest adott otthont a 20 óra 20 perces rekordkísérletnek, amely folyamatos teqballozást jelentett az erre kialakított íves asztalon. Az elvárás az volt, hogy ezen idő alatt valaki mindig játsszon.

„Örültünk, amikor minket választottak ki a fiúk erre a rekordra, hiszen a teqballosok szinte főhadiszállásukként emlegetik szállodánkat – mondja Kiss Szabolcs, marketing vezető, aki szintén aktívan kivette a részét a nem kis megpróbáltatásból. – ritkán vagyok benn már 5:30-kor a munkahelyemen és hagyom el a hajót 2 óra 20 után – nevet – de most úgy éreztem végig jelen szeretnék lenni, sosem voltam még világrekorder”.

A 20 óra 20 perces cél elérésének utolsó 3 órája már embert próbáló volt. Nagy Anett, Földesi János és Kiss Szabolcs mellett az egykori labdarúgók is erősítették az Andonik Médiaválogatottat. Keller Józseffel, Bárányos Zsolttal, Budovinszky Krisztiánnal, Holló Richárddal, művészekkel, Rickyvel és Cozombolis-szal valamint Török Lászlóval és Kovács Zoltánnal felálló 5 páros folyamatosan váltotta egymást a teqball asztal körül. A cél felé már az idő nagyon lassan akart telni, és a lábaikra pedig ólom nehezedett így jól jött a számukra kialakított lihegő, ahol pihenhettek vagy relaxálhattak egy kicsit.

Nagy Anett, 82-szeres labdarúgó egyetlen hölgyként derekasan állta a sarat.
„Előtte sosem játszottam még ezt a technikás focit, ezért kíváncsian vártam, hogy hozzá tudok-e tenni a fiúk munkájához – meséli – hamar elkaptam a fonalat, élveztem a játékot, de másnap bevallom, izomláz gyötört”.

Nincs megállás, az Andonik Médiaválogatott újabb világrekordot zsebelt be, ezúttal 20 óra 20 perccel az ő nevükhöz fűződik a folyamatos teqballozás világrekordja is.

Címkék: teqball, világrekord

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára