Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Május 09. 07:35, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infováros/police.hu

Több mint hat és félmillió forintot csalt ki ismerősétől

Több mint hat és félmillió forintot csalt ki ismerősétől

A szekszárdi rendőrök befejezték a csalás bűntett miatt indított nyomozást.

Egy 30 éves szekszárdi férfi tett feljelentést egy 29 éves helyi nő ellen 2020 nyarán, mert május 11-e és július 16-a között összesen 6.768.000 forintot csalt ki tőle. A sértett elmondása szerint ismerőse a fenti időben rendszeresen kért tőle kisebb-nagyobb összegeket kölcsön, melyekkel kapcsolatban mindig ígéretet tett, hogy a pénzt visszafizeti a férfinak – közölte a rendőrség.

Az eset kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. A beszerzett adatok elemzése során a nyomozók megállapították, hogy a 29 éves nő több ismerőse nevére szóló bankszámlákra utaltatott át pénzt a férfival. Ezt követően ismerősit arra kérte, hogy adjanak neki hozzáférést a bankszámláikhoz, ahonnan az elutalt több mint hat és félmillió forintot leemelte.

Az eljárás során a nyomozók zárolták két nő bankszámláját is, de a kicsalt pénzből alig ötszázezer forint térült meg. A szekszárdi rendőrök üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 29 éves nőt, aki a bűncselekmény elkövetését tagadta.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.