Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Július 12. 17:56, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Többször megütötte és kirabolta idős áldozatát a villamoson

Többször megütötte és kirabolta idős áldozatát a villamoson

Az újpesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki pár tízezer forintért megtámadott egy idős asszonyt; a feltételezett elkövető a rendőrségi felhívás hatására adta fel magát.

A nyomozás adatai szerint 2018. december 16-án kora délután Budapesten, a Lehel tér irányába közlekedő villamoson az akkor 37 éves budapesti B. Vilmos megtámadott egy idős asszonyt. A férfi többször megütötte áldozatát, akinek a nyakláncát akarta először megszerezni, de miután az idős nő a földre esett, az elkövető elvette a táskáját és elmenekült. A sértett a bántalmazás során olyan súlyos sérülést szenvedett, amely közvetett életveszélyes sérülésnek minősül - közölte a rendőrség.

A rendőrök a kamerafelvételek elemzését követően azonosították B. Vilmost és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A kiadott körözés és a rendőrségi felhívás hatására a férfi 2018. december 29-én feladta magát a rendőrségen. Az újpesti nyomozók a férfit őrizetbe vették és rablás bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.