Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2020. Július 14. 12:29, kedd | PR

Tökéletes iroda Budapest belvárosában

Tökéletes iroda Budapest belvárosában

Nem csoda, ha Ön is belső kerületi irodáról álmodik, hatalmas ablakokkal, jó közlekedéssel, akár dunai kilátással. A hangulaton túl azonban egyébre is figyeljen, ha új üzletét a főváros szívében rendezi be.

Akár 3-4, akár 200 fős vállalkozást vezet, Ön minden bizonnyal tisztában van vele, mennyire fontos, hogy a legjobb helyen nyissa meg a céget. Egy iroda Budapest belvárosában ma már sokkal több, mint státusszimbólum – ha ambiciózus üzleti eredményeket szeretne elérni, ha dinamikusan kíván fejlődni, akkor egyszerűen megkerülhetetlen.

Szerencsére hatalmas választékból szemezgethet, azonban kizárólag a lokáció még nem borítékolja a sikert. Mi rendületlenül hiszünk benne, hogy egy belvárosi iroda megtérül, azonban arra bíztatjuk Önt, választás előtt több szempontot is mérlegeljen.

Csak a modern!

Nem mindegy, hogy a kiadó iroda milyen állapotú épületben található. Elképzelhető, hogy a régebbi, szerényebben karbantartott épületek bérleményei ár szempontból némileg kedvezőbbek, azonban könnyen csapdát rejthetnek. Az elavult energetikai körülmények, az előnytelen beosztás miatt elszálló költségek nem csak, hogy gátolják a vállalat fejlődését, de súlyos veszteséget is okozhatnak. Válasszon a modern, újépítésű vagy felújított irodaház ajánlatok közül, és csökkentse minimálisra rezsiköltségeit!

Az ügyfeleket is meggyőzi

Némileg az előző ponthoz kötődik a szépség kérdése is. A korábbi évtizedek lambériadivatja már rég lejárt, ahogyan a szűk terek és sötét tárgyalók ideje is. Ha egy modern, trendi épületben bérel irodát, azzal leteszi a voksát a fejlődés, a korszerűség, a lendület mellett is – mind olyan tulajdonságok, melyeket partnerei Önben, az Ön cégében keresni fognak. A friss, igényes miliő ráadásul munkatárai teljesítményére is előnyösen hatnak majd!

Nehezebb kérdés, mint gondolná

A lokáció kritikus pont egy belvárosi kerület esetén. Nem helytálló, hogy a belváros mindenkinek útba esik. Több utca, környék is van, amik térkép szerint potensek, azonban képtelenség az épület közelében parkolóhelyet találni, vagy az irodahely éppen két tömegközlekedési csomópont között fekszik félúton, így várhatóan kevesen veszik a fáradtságot a sétára. Kerülje el ezt a csapdát: gondolja végig partnerei, leendő vendégei fejével, ők jellemzően hogyan közlekedek, számukra mi lenne a legjobb megoldás.

Érdemes azonban rászánni az időt az ideális budapesti belvárosi iroda keresésére, ugyanis, ha minden összevág, egy frekventált helyen, modern és szép környezetben fogadhatja vásárlóit, partnereit – ez pedig már fél siker!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 11:39, hétfő | PR

Keress állást Sopronban, vagy menj Ausztriába? Segítünk dönteni!

Az ország nyugati felén, elsősorban a határ mentén élők számára dilemma lehet, hogy vállaljanak állást Sopronban vagy inkább a határ másik felén próbálkozzanak. Íme néhány érv, ami segíthet dönteni.

2020. Augusztus 10. 11:12, hétfő | PR

Hogyan válassz nyomtató boltot?

Egy nyomtatóvásárlás előtt alaposan tájékozódni kell, mert hosszú távú kapcsolatra rendezkedsz be a nyomtató bolttal. Szükségetek lehet és lesz még egymásra a jövőben, ezért nem csak nyomtatót, de boltot is választasz.

2020. Augusztus 10. 10:55, hétfő | PR

Miért jobb szinkronnal nézni egy filmet?

A legtöbb külföldi film angol nyelvű, még azok is, amik nem angol nyelvű országok termékei. Túl azon, hogy nem mindenki tud angolul, van egy igen praktikus és mélyebb oka is, hogy jobb a szinkronizált film.

2020. Július 24. 07:53, péntek | PR

Egyházi építések specialistája lett a Jánosik Kft.

Ismét egyházi ingatlan felújítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft. Ezúttal Miskolcon, a Baptista Szeretetszolgálat új szociális ellátóközpontja kivitelezésére kaptak megbízást.