Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Augusztus 05. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Tömeg előtt enyelgett a szexi díva

Tömeg előtt enyelgett a szexi díva

Rihanna nemcsak bájait mutatta meg hazája népének, de volt lovagjával is nyilvánosan melegítették fel a túlfűtött románcukat.

Az elmúlt pár napban a Kadooment Nap lett a világ férfijainak kedvenc nemzeti ünnepe, ugyanis Rihannáról olyan képsorozat készült a fesztiválon, ami sokáig fog főszerepet játszani vágyálmaikban. A barbadosi énekesnő azonban nemcsak szinte meztelenül vonult az ünneplő tömeggel, hanem egy fiatalemberrel elég közeli kapcsolatba is került. Konkrétan szexuális együttlétet imitáltak egyfolytában, tánc gyanánt. RiRi viszont nem találomra választotta ki a szerencsés urat, már nagyon is ismerte. Negus Sealy ugyanis élete első nagy szerelme, akivel hosszú évekig élt szerelemben, mielőtt még szupersztárrá vált volna. 

A kapcsolatuk ugyan bő négy éve véget ért, de sosem tűntek el egymás szívéből, illetve vágyaikból sem. Mivel Negust a helyiek Szerelem Istenként hívják, hihetetlen szexuális teljesítménye, illetve ágyéktáji méretei okán. Tehát nem véletlen, hogy a Fenty család büszkesége csakis alaposan megáldott férfiakkal hajlandó összeállni, mivel már nőiessége kibontakozásának hajnalán elkényeztette a sors. Így nem is csoda, hogy barbadosi barátaik szerint nemcsak Rihanna otthon tartózkodásának idejére szól az, hogy megint egymásra gerjedtek, hanem hosszabb időre.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára