Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2019. Június 03. 13:04, hétfő | Helyi

Történelmi TSC siker párbajtőrben!

Történelmi TSC siker párbajtőrben!

Remek hétvégi eredmények a vidékbajnokságról!

Szolnok adott otthont hétvégén a hagyományos vidékbajnokságnak. A tatai és tatabányai egyesületeink fiataljai igazán kitettek magukért Molnár Petra mester legnagyobb örömére és büszkeségére. De lássuk időrendben a történteket.

Pénteken a gyermek fiúknál egyéniben Horváth Levente OMS-Tata a 6. , Keresztes Ádám OMS-Tata 8. helyen végzett. Törpici fiúk versenyében Czaun Dániel TSC az ezüstérmet hozta el.
Délután a csapatversenyen a Horváth Levente, Molnár Ádám, Keresztes Ádám, Kun Ákos felállású tatai gyermek fiú csapat vidékbajnok lett!

Szombaton az újonc fiúk mezőnyében Keresztes Ádám OMS-Tata aranyérmet, a hölgyeknél ugyanebben a korosztályban Garzó Liliána TSC ezüstérmet,bambi fiúk mezőnyében Kubinger Ákos OMS-Tata szintén ezüstérmes szerzett.
A csapatversenyen a TSC fiatal gárdája Gál Barbara, Garzó Liliána, Vígh Hedvig összeállítású csapat megnyerte a klub első vidékbajnoki címét.

Vasárnap sem maradt el az éremeső. Serdülő leányok versenyében Garzó Liliána TSC bronzérmet nyer, Héder Hanna OMS-Tata a 7. helyen végzett.
Bambi korosztályban a hölgyeknél Molnár Eszter OMS-Tata az 5., Vígh Hedvig TSC a 8. helyen, az uraknál Keresztes Ádám OMS-Tata a 8. helyen zárta a versenyt.
A csapatverseny serdülő fiú korosztályában a Herczeg Martin, Horváth Levente, Keresztes Ádám összeállítású OMS-Tata csapata bronzérmmel, a bambi tatai leánycsapat Molnár Eszter, Csorba Izabella és Horváth Csenge felállásban ezüstéremmel mehetett a haza a hosszú versenyhétvégén.

Edzők: Molnár Petra, Partali Csaba, Plásztán Attila.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 14:46, szerda | Helyi

TVSE csapata 3. lett a Cápa Országos Bajnokságon!

Az elmúlt héten rendezték az egyik legnépesebb korosztály Országos Bajnokságát Debrecenben,ahol a 11-12 éves fiúk és a 10-11 éves lányok küzdöttek a bajnoki címekért,helyezésekért és pontokért.

2019. Július 14. 00:00, vasárnap | Helyi

Az ország legjobb robotépítőit keresik

2019. Július 13. 00:00, szombat | Helyi

Piaci körkép

Egres, köszméte: Hamupipőke a gyümölcsök között

2019. Július 12. 09:18, péntek | Helyi

28. Nemzetiségi és Sörfesztivál

Ha július második hétvégéje, akkor Nemzetiségi és Sörfesztivál Környén. Idén már a 28.