Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2019. Június 03. 13:04, hétfő | Helyi

Történelmi TSC siker párbajtőrben!

Történelmi TSC siker párbajtőrben!

Remek hétvégi eredmények a vidékbajnokságról!

Szolnok adott otthont hétvégén a hagyományos vidékbajnokságnak. A tatai és tatabányai egyesületeink fiataljai igazán kitettek magukért Molnár Petra mester legnagyobb örömére és büszkeségére. De lássuk időrendben a történteket.

Pénteken a gyermek fiúknál egyéniben Horváth Levente OMS-Tata a 6. , Keresztes Ádám OMS-Tata 8. helyen végzett. Törpici fiúk versenyében Czaun Dániel TSC az ezüstérmet hozta el.
Délután a csapatversenyen a Horváth Levente, Molnár Ádám, Keresztes Ádám, Kun Ákos felállású tatai gyermek fiú csapat vidékbajnok lett!

Szombaton az újonc fiúk mezőnyében Keresztes Ádám OMS-Tata aranyérmet, a hölgyeknél ugyanebben a korosztályban Garzó Liliána TSC ezüstérmet,bambi fiúk mezőnyében Kubinger Ákos OMS-Tata szintén ezüstérmes szerzett.
A csapatversenyen a TSC fiatal gárdája Gál Barbara, Garzó Liliána, Vígh Hedvig összeállítású csapat megnyerte a klub első vidékbajnoki címét.

Vasárnap sem maradt el az éremeső. Serdülő leányok versenyében Garzó Liliána TSC bronzérmet nyer, Héder Hanna OMS-Tata a 7. helyen végzett.
Bambi korosztályban a hölgyeknél Molnár Eszter OMS-Tata az 5., Vígh Hedvig TSC a 8. helyen, az uraknál Keresztes Ádám OMS-Tata a 8. helyen zárta a versenyt.
A csapatverseny serdülő fiú korosztályában a Herczeg Martin, Horváth Levente, Keresztes Ádám összeállítású OMS-Tata csapata bronzérmmel, a bambi tatai leánycsapat Molnár Eszter, Csorba Izabella és Horváth Csenge felállásban ezüstéremmel mehetett a haza a hosszú versenyhétvégén.

Edzők: Molnár Petra, Partali Csaba, Plásztán Attila.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 15. 08:57, péntek | Helyi

Szakállat növeszt a tatabányai abroncsgyár

Minden dolgozóját arra biztatja a Bridgestone, hogy dobja el a borotváját és növessze meg arcszőrzetét novemberben.

2019. November 14. 10:02, csütörtök | Helyi

Zöld Kosár Termelői Piac

Minden csütörtökön a Béla király körtéri Közösségi Ház udvarán!

2019. November 13. 08:56, szerda | Helyi

Illegális cigarettagyárat számolt fel a NAV

Hatmillió szál cigarettát és további huszonegymillió szál előállításához elegendő dohányt talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy illegális budapesti cigarettagyárban.

2019. November 12. 09:48, kedd | Helyi

Ismét ingyenes mozimatiné a Bányászban