Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2011. Szeptember 06. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Tovább kínozza magát Beckhamné

Tovább kínozza magát Beckhamné

Victoria Beckhamet nem érdekli, mit mondtak az orvosok, ő akkor sem hajlandó lemondani a magassarkúról, ha teljesen tönkremegy tőle a gerince.

A hétvégét azzal töltötte a Beckham-házaspár, hogy elkezdték hozzászoktatni pici lányukat ahhoz, ami későbbi élete nagy részét ki fogja tölteni - a vásárláshoz. Azonban nem a papa karjaiban békésen szunyókáló Harper Seven volt a legérdekesebb látvány, hanem Victoria, és az ő tűsarkai. Az elmúlt pár hétben ugyanis többször lehetett arról hallani, hogy porckorongsérve van az egykori Spice Girl-nek, ami miatt csak lapos talpú cipőket hordhat, különben nemcsak rettentő fájdalmakat fog átélni, de a gerince tovább romolhat, ami megakadályozhatja a rendes mozgásban. Ehhez az orvosi utasításhoz tartotta is magát egy ideig, ám megérkeztek Christian Louboutin új, extra magas lábbelijei, amiknek a tervezéséből ő is alaposan kivette a részét. Egy ilyen különlegességet pedig nem hagyhat kipróbálás nélkül, így szombaton újra a régi Vic rótta a luxusboltokat.

De nemcsak magassarkúban tipegett, de szűk bőrnacit is húzott magára, ami egyértelműen mutatja, hogy a szerinte létező szülés utáni súlyfölöslegét leadta, amitől a lassan rajtoló New York-i divathétig akart megszabadulni. De kedvenc Viktóriánk nem szokott lazsálni, ha a szépségért való szenvedésről van szó.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 15:00, hétfő | Bulvár

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a SZIN-en

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a nyári fesztiválszezon egyik záróeseményén, a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

2020. Február 24. 09:01, hétfő | Bulvár

Lovas Rozi: A baba jött, amikor jönnie kellett, mi pedig tárt karokkal várjuk

Így élik meg első terhességüket a GLAMOUR Women of the Year kismamái.

2020. Február 24. 07:09, hétfő | Bulvár

Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

2020. Február 23. 10:34, vasárnap | Bulvár

Négy produkció már A Dal 2020 döntőjében

Négy produkció jutott a március 7-i döntőbe A Dal 2020 szombati első elődöntőjéből: