Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Október 13. 07:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Ötszáz forintért verte meg a 90 éves férfit

Ötszáz forintért verte meg a 90 éves férfit

Rövid idő alatt elfogták a rendőrök azt a fiatal férfit, aki megvert és kifosztott egy 90 éves férfit csanádpalotai otthonában. Az elfogott bűnözőről kiderült, már börtönben kéne lennie.

A mozgásában korlátozott 90 éves férfit kedden délelőtt támadta meg a 26 éves fiatalember. Bement a házba a nyitott kapun keresztül, majd ütni kezdte az idős embert, s a pénzét követelte. A megvert férfi átadta a párnája alatt tartott ötszáz forintját, amivel a rabló elmenekült.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadót, s egy helybeli házában meg is találták. Előállítása után kiderült, hogy három országos elfogatóparancs van érvényben ellene, s korábban jogerősen kiszabott börtönbüntetését sem kezdte meg. A férfit 1 év 8 hónapra ítélték lopás miatt.

A rablás gyanúsítottja kihallgatásán beismerte, hogy megtámadta az idős férfit, s három betörést is bevallott. Egy éles lőszert is találtak nála elfogásakor a rendőrök, ezért a rabláson, lopáson kívül lőszerrel visszaélés miatt is felelnie kell. A férfit elszállították a szegedi börtönbe, ahol megkezdte korábbi börtönbüntetésének letöltését. (rá)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.