Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. December 10. 00:00, szerda | Helyi

Üdülést, távhődíj jóváírást és tabletet nyertek a T-SZOL Zrt. ügyfelei

Üdülést, távhődíj jóváírást és tabletet nyertek a T-SZOL Zrt. ügyfelei

A T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt. rendszeresen vizsgálja a távhőszolgáltatást igénybevevő fogyasztói elégedettségét, mert célja, hogy megfizethető áron magas színvonalú szolgáltatást nyújtson

2014. november 15-én zárult a negyedik felmérés, melyen a fogyasztók négyezer kérdőívet küldtek vissza a T-SZOL Zrt-hez, azaz közel minden ötödik ügyfél érezte fontosnak, hogy véleményét eljuttassa a szolgáltatóhoz.

A beküldők között december 4-én a társaság Fő téri ügyfélszolgálatán, a sorsolási bizottság és közjegyző jelenlétében balatoni szálláslehetőséget, valamint 50 és 25 ezer forintos távhődíj jóváírást sorsolt ki dr. Sámuel Emese az ügyfélszolgálatért felelős igazgató. Az internetes kitöltést választók között ezen felül egy Samsung T110 Galaxy Tab 3 is gazdára talált.
A visszaküldők több mint fele választotta a www.tszol.hu oldalon található online kitöltést. A kérdőívek egyharmada a távhőszámlát kísérő díjmentes válaszborítékban érkezett vissza, az ívek kisebb hányadát pedig személyesen adták le az ügyfélszolgálaton. A sorsoláson ügyfelenként (fogyasztási helyenként) 1 kérdőív vett részt.
A T-SZOL Zrt. megköszöni mindazok közreműködését, akik kitöltötték és visszaküldték a kérdőívet, hiszen ahhoz, hogy a szolgáltatás színvonalának fejlesztési irányát a társaság az ügyfelek igényei szerint tudja meghatározni. Társaságunknak szüksége van arra, hogy megismerje ügyfelei véleményét.
A kérdőíven lehetőség volt egyéni vélemények megfogalmazására is, mely alapján a fogyasztók többsége az elektronikus számlázás bevezetését kérte, illetve a melegvíz hőfokával kapcsolatban tett észrevételt. A társaság a javaslatokat felhasználja további tevékenységében.

A T-SZOL Zrt. 2014-es elégedettség vizsgálatához kapcsolódó sorsolás nyertesei:
1. díj, egy hetes balatonlellei szállás 2 fő részére
Rádi Zoltán, Erdész út 16.

2. díj, 50.000 forintos jóváírás a sorsolást követő távhőszámlából
Fábián Károlyné, Bánhidai ltp. 208.

3. díj, 25.000 forintos jóváírás a sorsolást követő távhőszámlából
Sárközi Béláné, Kós Károly út 22.

Az internetes kitöltők között kisorsolt Samsung T110 Galaxy Tab 3 nyertese
Schruf Ágnes, Réti út 95.

A nyerteseket a T-SZOL Zrt. levélben értesíti, a nyeremények átadására ünnepélyes keretek között kerül sor december 13-án szombaton, az adventi vásárban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya