Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Február 10. 09:21, szerda | Helyi

Új állampapír értékesítési pontokat nyit a Magyar Államkincstár

Új állampapír értékesítési pontokat nyit a Magyar Államkincstár

A Magyar Államkincstár tovább bővíti állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálati hálózatát. Az országszerte megnyíló új értékesítési pontok értékpapír nyilvántartási-számla, Start-értékpapírszámla, Tartós Befektetési Számla nyitással- és kezeléssel; továbbá kényelmi szolgáltatásokkal – TeleKincstár, WebKincstár, illetve MobilKincstár – állnak az ügyfelek rendelkezésére.
A Kincstár 2015. december 17-től újabb 25 helyen nyit értékesítési pontot annak érdekében, hogy ügyfelei részére több helyen váljon elérhetővé az állampapír befektetés. 2013-ban 10 helyen, 2014 őszén pedig újabb 24 helyen nyílt értékesítési pont országszerte.
A nyitás révén a tatai és a Tata környéki ügyfelek az állampapírokkal, Start-értékpapírszámlával kapcsolatos ügyeiket itt helyben, az Ady Endre u. 13. szám alatt hatékonyan intézhetik; a Kincstár munkatársai pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyintézés gördülékeny legyen.

Az állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatokon – így a tatain is – kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az állampapír vásárlás ellenértékének kiegyenlítése forint- és euró alapú bankkártyával, átutalással és pénzszámla terhére történhet.
Fontos kiemelni, hogy kiegészítő – TeleKincstár, WebKincstár, illetve MobilKincstár – szerződések megkötését követően az állampapír befektetéseket kényelmesen interneten, vagy telefonon keresztül, akár otthonról is lehet intézni, továbbá az értékpapírszámlát érintő jóváírási tranzakciókról díjmentes SMS szolgáltatás igénybevételével is értesülhetnek az ügyfelek. Az ügyfelek kényelmét elősegítendő lehetőség van ügyfélregisztrációra, illetve online időpontfoglalásra is a Kincstár honlapján keresztül.
A tatai nyitást követően pedig további 17 helyen nyílik majd értékesítési pont szerte az országban.
Az értékesítési pontok mellett a Kincstár országos rendezvényeken is jelen van a kincstári állampapír-forgalmazás megismertetése, népszerűsítése érdekében, melynek keretében lehetőség van például számlanyitásra is, hangsúlyosan a Start-értékpapírszámla megnyitását.
Az értékesítési pontok elérhetőségéről, illetve a rendezvényekről, valamint az állampapír-forgalmazás részleteiről a Magyar Államkincstár honlapja nyújt bővebb felvilágosítást (www.allamkincstar.gov.hu).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya