Városlista
2020. december 3, csütörtök - Ferenc

Hírek

2019. Február 22. 09:01, péntek | Helyi
Forrás: tatabánya

Új háziorvosi rendelő épül a Komáromi úton

Új háziorvosi rendelő épül a Komáromi úton

Új, több, mint 150 négyzetméteres felnőtt háziorvosi rendelő kerül kialakításra a Komáromi utca 45. szám alatt.

A helyreállítási és bontási munkálatok már január végén megkezdődtek, az új rendelő várhatóan már a nyár folyamán beköltözhető lesz az orvosok és az ápoló személyzet számára.

A beruházás során egy teljesen új, a mai kor igényeinek megfelelő felnőtt orvosi rendelő kerül kialakításra, ahol nem csak a betegek, hanem az orvosok is modern környezetben érezhetik magukat.

Az újvárosiak számára jól megközelíthető helyen lévő rendelőbe számos új, korszerű eszköz, illetve berendezési tárgy kerül. Az építkezés során orvosi szobák, egy fektető, az asszisztensek munkaszobái, a mozgáskorlátozottak, valamint külön az ügyfelek részére mosdó/WC, a személyzet részére pedig öltöző és vizesblokkok kerülnek kialakításra. Az új rendelőt Dr. Molnár Enikő és Dr. Püspöki Gábor háziorvosok veszik birtokba, így összesen három körzet betegellátása zajlik majd a helyszínen.

Ezen kívül számos diagnosztikai eszközzel, gazdagodik a rendelő, mint például a defibrillátor, az EKG, az ABPM, az áramlásmérő, az INR meghatározó stb. A modern eszközök segítségével hatékonyabbá válik a betegellátás és gyorsabbá válnak a prevenciós, és szűrővizsgálatok eredményei.

A Komáromi utcai rendelővel együtt Tatabányán 11 háziorvosi rendelő és 5 védőnői tanácsadó újult meg az elmúlt két év során.

A projekt összesen bruttó 45,3 millió Forintból, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 02. 14:46, szerda | Helyi

A Bridgestone Tatabánya adományokkal támogatta a helyi szociális intézmények járvány elleni védekezését

A Bridgestone Tatabánya Kft. a járvány elleni védekezést elősegítő eszközökkel támogatott több Komárom-Esztergom megyében tevékenykedő szociális intézményt.

2020. Október 28. 09:30, szerda | Helyi

A Bridgestone új motorabroncsai magasabb szintekre emelik a motorozást

A Bridgestone bejelentette a sport-túra motorok kategóriájának új, meghatározó abroncsát, a Battlax Sport Touring T32-t és T32 GT-t.

2020. Október 21. 09:22, szerda | Helyi

Szerető gazdára találtak a magukra maradt tatabányai menhelyi kutyák

Sikeres volt a Bridgestone és a helyi állatotthon örökbefogadást támogató közös akciója

2020. Október 08. 14:29, csütörtök | Helyi

Most mindenki segíthet, hogy égig érjen a bátorság

Adománygyűjtést indít a Bátor Tábor