Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Augusztus 12. 09:35, péntek | Helyi
Forrás: tatabánya

Újabb elismerésekre tehet javaslatot!

Újabb elismerésekre tehet javaslatot!

Tatabánya Önkormányzata javaslatokat vár a Tatabánya Kultúrájáért Díj és az Évgyűrű Díj adományozására.

Az Önkormányzat évek óta méltó módon ismeri el azokat a személyeket, szervezeteket, akik tevékenységükkel hozzájárulnak, hozzájárultak a városunk fejlődéséhez, jó hírének és értékeinek növeléséhez. Idén is kiosztják a Tatabánya Kultúrájáért Díjat, valamint az Évgyűrű Díjat.

Az előbbi elismerést a Kultúra Napja alkalmából olyan személy vagy szervezet kapja, amely kiemelkedően részt vesz a város kultúrájának gazdagításában. Az Évgyűrű Díj az időskorúak csoportját célozza meg. Olyan időskorú, vagy időskorúakból álló szervezet kapja, amely jelentős eredményeket ért el a város idősebb korosztályának érdekében végzett munkája során. A díjátadásra a Szépkorúak Bálján kerül sor.

Ezekre az elismerésekre vár javaslatokat az Önkormányzat a tatabányaiaktól egészen 2016. szeptember 30-ig.

A díjak adományozására javaslatot tehet bármely magánszemély vagy szervezet, írásban, a díj megnevezésével, a kitüntetésre javasolt személy vagy szervezet nevével, elérhetőségével (cím, telefon, email), továbbá tartalmaznia kell a javaslat indoklását, a szakmai tevékenység leírását.

A javaslatot 2016. szeptember 30-ig írásban, a tatabanya.hu weboldalon a Hirdetményekhttp://tatabanya.hu/fooldal/gyorskereso/hirdetmenyek/javaslattetel2016 menüpontban található adatlapot kitöltve kell eljuttatni Schmidt Csaba polgármesterhez (Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata, 2800 Tatabánya, Fő tér 6.). Kérjük, az adományozandó cím vagy díj nevét tüntessék fel a borítékon („Javaslat Tatabánya Kultúrájáért Díjra” vagy „Javaslat Évgyűrű Díjra”!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya