Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Április 29. 11:34, kedd | Helyi

Újabb felfedezettek és születésnap

Újabb felfedezettek és születésnap

A Peron Music Alapítvány 21. születésnapját ünnepelte Tatabányán A Vértes Agorájában.

Április 27-én rendkívüli sok ifjú tehetség jelent meg az évfordulón. Cserteg István ügyvezető és Pap Tibor elnök is elmondta, hogy az elmúlt 20 évvel egy korszak lezárult, és az új korszak kezdetének eredményeire és az új generációkra hívta fel a figyelmet.

Rendkívüli teljesítmény és kreativitás jellemezte a Peron Music munkáját az elmúlt egy évben, amelyben az új generáció letette névjegyét. A Tatabányai és a Székelyföldi Peron Tehetségkutatók, a Kurt Cobain emlékest, Szatmári Juli sikere, a Dobbantó Ifjúsági Klub csak néhány a jelentős változások és újdonságok közül, amelyek már az új generáció munkáját dicsérik.
A Peron Music Tehetségkutatóról Nagy Ádám beszélt, a Dobbantók eredményeit Hudák Tibor mutatta be. Cserteg István arra hívta fel a figyelmet, hogy a tehetséges fiatalok sikerei érdekében mindenkivel együtt kell működni, ezért a szülőkkel és mentorokkal is folyamatos párbeszédre törekszenek a tehetséggondozásban.
Ezt követően ifjú zenészek mutatkoztak be: Gerencsér Patrik, Hajler Emili, Bakos Szonja és Juhász Laura, Jakabovics Jonatán, Jakabovics Luca, Szabó Bence.
Pap Tibor elnök és Cserteg István ügyvezető ezután a 2013. évi teljesítményének elismerésére Az év felfedezettje oklevelet adta Hajler Emilinek, az Év önkéntese címet Hudák Tibor kapta. Vad Zsolt tortája, közös fotó és hosszas beszélgetés tette emlékezetessé a Peron 21. születésnapját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya