Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Február 24. 09:13, hétfő | Helyi sport

Újabb győzelemmel továbbra is a második helyen

Újabb győzelemmel továbbra is a második helyen

Fölényes, 33-24-es győzelmet aratott a Tatai AC férfi kézilabda csapata idegenben a SZESE Győr II. ellen az NBI/B Nyugati csoportjának 16. fordulójában, vasárnap

Az újabb sikerrel a fekete-fehérek továbbra is tartják második helyüket a tabellán.
Ősszel 38-19-re nyert hazai pályán a Tatai AC, és a tabellán elfoglalt helyezése alapján most is a mérkőzés esélyesének számított.
Az előzetes várakozásoknak megfelelően kezdődött a találkozó, a tizedik percben 7-5-re, a huszadikban már 12-7-re vezetett a Tatai AC. A védekezés jól működött, ebből indulva pedig sok gyors gólt szereztek a vendég fekete-fehérek. A szünetben 17-11-es tatai vezetést mutatott az eredményjelző.
A második játékrészben sem változott a mérkőzés képe, a Tatai AC fokozatosan növelte előnyét. Ekkor a cserejátékosok is lehetőséget kaptak, de a TAC így is magabiztosan haladt a győzelem felé. A találkozó szépségdíjas találatát is a vendégek érték el: kettős kínai figura után juttatták a hálóba a labdát, a gólt még a győri szurkolók is megtapsolták. A vége 33-24 lett, a Tatai AC győzelmével megszilárdította helyét a tabellán és továbbra is a második helyről várhatja a folytatást.
férfi kézilabda NBI/B, Nyugati csoport, 16. forduló:
SZESE Győr II. – Tatai AC 24-33 (11-17)
legjobb tatai góldobó: Schneider Patrik 8
„Kemény védekezést és pontos támadójátékot kértem a fiúktól, ezt a mérkőzés nagy részében meg tudtuk valósítani. Külön felhívtam a figyelmet, hogy a győrieknél 3-4 játékos visszajátszik az NBI-es csapatból, ezt a részét is jól oldották meg a fiúk. A cserék is lehetőséget kaptak, mindenkire szükség van, komoly meccsek, igazi rangadók várnak még ránk. Összességében elégedett vagyok, egy kicsit ugyan sok gólt kaptunk, de megvan a két pont egy fiatal, hajtós csapat ellen” – mondta a lefújás után Fülöp Péter, vezetőedző.
„Örülök, hogy magabiztosan hoztuk a két pontot. Az ilyen mérkőzések azért nehezek, mert az ellenfél felszabadultan, egyben kiszámíthatatlanul játszik, és ha nem koncentrál az ember, akkor könnyen meglepetés érheti. Ez most minket nem fenyegetett, jó védekezés és kapusteljesítmény mellett sok szép dolgot megvalósítottunk támadásban is” – értékelt Schneider Patrik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás